"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אישום: המנהלת לא דיווחה על ההתעללות

פרשת תקיפת הפעוטות בגבעתיים: הפרקליטות צירפה את מנהלת הגן לכתב האישום • היא מואשמת שידעה על מעשי המעורבות האחרות ולא דיווחה

,עודכן
הגננת מואשמת שדיעה ולא דיווחה // צילום: אורן בן חקון // הגננת מואשמת שדיעה ולא דיווחה // צילום: אורן בן חקון

פרקליטות מחוז תל אביב הוסיפה היום (יום שלישי) את בתיה דניאלי, שותפה בבעלות בגן בגבעתיים ומנהלת בו – לכתב האישום שהוגש לפני כשבועיים לבית משפט השלום בתל אביב במסגרתפרשת התעללות בפעוטות בגן. העבירה המיוחסת לה היא אי קיום חובת דיווח.

על פי כתב האישום, הנאשמת הייתה אמונה במסגרת תפקידה על הניהול המקצועי והמנהלי של הגן, לרבות על הניהול השוטף של הגן – ועל הקשר עם הורי הפעוטות על פיקוח תפקודם של העובדים בגן. לטענת התובעת בתיק, עו"ד קלאודיה בילנקה, במועדים שונים, לפני ה-22 במאי השנה, עודכנה הנאשמת על ידי נאשמת נוספת בתיק, ליהיא בן דניאל, ועל ידי שתי סייעות נוספות שעבדו בגן בתקופה הרלוונטית בנוגע למעשי תקיפה שבוצעו על ידי הנאשמת אביבה דהן, כלפי הפעוטות.

"חרף ידיעתה על מעשי התקיפה", טוענת התובעת בתיק, "נמנעה דניאלי מלדווח על פרטי המעשים למשטרת ישראל או לעובד סוציאלי ולא נקטה באמצעים המתחייבים על מנת לוודא שדהן לא תחזור על מעשיה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר