"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אישום: גנב יותר מ-60 אלף בדיקות אנטיגן בשווי של יותר מחצי מיליון שקלים
נהג חלוקה תושב כסייפה, שהיה אמור להוריד בדיקות אנטיגן של חברת "טבע" בירושלים, מעולם לא הוביל אותן ליעדן • הוא זייף את החתימה על תעודות המשלוח, וחילק את הבדיקות באזור הדרום
ערכות אנטיגן גנובות | צילום: דוברות המשטרה

אישום: גנב יותר מ-60 אלף בדיקות אנטיגן בשווי של יותר מחצי מיליון שקלים

נהג חלוקה תושב כסייפה, שהיה אמור להוריד בדיקות אנטיגן של חברת "טבע" בירושלים, מעולם לא הוביל אותן ליעדן • הוא זייף את החתימה על תעודות המשלוח, וחילק את הבדיקות באזור הדרום

איליה יגורוב
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

פרקליטות מחוז דרום (פלילי) הגישה הבוקר כתב אישום לבית משפט השלום בבאר שבע נגד מיגהאד אמטריאת (26), תושב כסייפה, בגין גניבת כ-100 ארגזים שלבדיקות אנטיגןבשווי של יותר מחצי מיליון שקלים.

על פי כתב האישום, שהוגש ע"י עו"ד אליזבט ברנר אברהם, הנאשם עבד כנהג רכב מסחרי בחברה העוסקת בהפצה ובשינוע של מוצרים של חברת "טבע", ביניהם בדיקות אנטיגן לצורך גילוי מהיר של נגיף הקורונה. ב-20 בינואר השנה הגיע הנאשם בשעות הבוקר למרכז הלוגיסטי בשוהם, שם העמיס 101 ארגזים, שבהם יותר מ-60 אלף בדיקות אנטיגן בשווי של יותר מחצי מיליון שקלים, ויצא לנסיעתו לצורך שינוע הבדיקות לארבע נקודות שהוקצו לו מראש באזור ירושלים, כשהוא מצויד בתעודות משלוח שעליהן צריך לחתום מקבל הבדיקות.

הנאשם, בכוונה לגנוב את הבדיקות, זייף את תעודות המשלוח בכך שחתם במקום מקבל הבדיקות, העביר תצלומים של ארבע תעודות המשלוח החתומות לקבוצת הווטסאפ הנקראת "חלוקת אנטיגן", שבה עליו לדווח שהבדיקות נמסרו ליעדן, ובפועל גנב את הבדיקות ומסר אותן לאחרים באזור הדרום.

כתב האישום מייחס לנאשם ביצוע עבירות של גניבה בידי עובד, זיוף מסמך ועוד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...