"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
תקיפה בפעוטון: גררו תינוקות, וריתקו אותם באלימות
הפרקליטות הגישה כתב אישום נגד שתי עובדות בפעוטון "הבית של גרי" בהרצליה • על פי האישומים, השתיים התעללו בשישה פעוטות באלימות
פעוטון (אילוסטרציה) | צילום: GettyImages

תקיפה בפעוטון: גררו תינוקות, וריתקו אותם באלימות

הפרקליטות הגישה כתב אישום נגד שתי עובדות בפעוטון "הבית של גרי" בהרצליה • על פי האישומים, השתיים התעללו בשישה פעוטות באלימות

אבי כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

לבית משפט השלום בתל אביב הוגש כתב אישום נגד גילה זרבי (42) מכפר סבא ונאשמת נוספת, בגין תקיפה של שישה פעוטות עליהם היו אחראיות במסגרת תפקידן בפעוטון בהרצליה.

על פי כתב האישום, שהוגש על ידי עו"ד תמיר אלטיט, הנאשמות עבדו כסייעות בפעוטון "הבית של גרי". במהלך מאי 2019, תקפו הנאשמות שישה פעוטות בגילאים שנה וחודשיים ועד שנה ועשרה חודשים. בין היתר, במהלך השכבות הצהרים הרימו הנאשמות את הפעוטות בצורה כוחנית הטיחו אותם לעבר המזרון לעיתים תוך כיסוי פניהם והכבדה על נשימתם.

בנוסף, הנאשמות נהגו לגרור פעוטות לאורך החדר או להרים פעוטות ישנים ולהשליכם למזרון, להצמיד את הפעוטות בחוזקה למזרון, כאשר באחת הפעמים החשודה אף הניחה את רגלה על אחד הפעוט על מנת שלא יזוז מהמזרון. במקרים אחרים השמיטה זרבי פעוטות אל משטח ההחתלה באופן שראשם פגע במשטח ועוד.

במקביל להגשת כתב האישום הוגשה בקשה לאסור על הנאשמות לעבוד בעבודה עם קטינים וחסרי ישע, עד לתום ההליכים המשפטיים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...