"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ח"כ ביטן הודיע שלא יבקש חסינות: "אתמודד עם האישומים בבית המשפט"

יו"ר הקואליציה לשעבר הודיע באמצעות עורכי דינו ליועץ המשפטי לממשלה שבכוונתו להתמודד מול האישומים, ולא לבקש חסינות כפי שמאפשר לו תפקידו כחבר כנסת • "בטוח שבתום ההליך המשפטי יוכרע שלא נפל כל פסול במעשיי וששמי ינוקה מכל רבב"

, עודכן
0השמעה
ח"כ דוד ביטן מהליכוד נואם במליאה, היום ,
ח"כ דוד ביטן מהליכוד נואם במליאה, היום

כתב האישום נגד חבר הכנסת ביטן: עורכי הדין דרור מתתיהו, שרון כהנא ואפרים דמרי, אשר מייצגים את הח"כ, הודיעו היום (חמישי) ליועץ המשפטי לממשלה כי אין בכוונתו של ביטן לבקש חסינות מהעמדה לדין.

בנימוק הם כתבו: "ח"כ ביטן החליט שלא לבקש מהכנסת חסינות בפני העמדה לדין, אלא להתמודד עם האישומים בבית המשפט, תוך ביטחון מלא כי בתום ההליך המשפטי יוכרע שלא נפל כל פסול במעשיו וששמו ינוקה מכל רבב".

כזכור, בתחילת חודש יוני היועץ המשפטי לממשלה, אביחי מנדלבליט, החליט להגיש כתב אישום נגד ח"כ דוד ביטן בעבירות שוחד, הפרת אמונים, הלבנת הון ועבירות מס, זאת לאחר השימוע שעבר לאחרונה.

ביטן מואשם שלקח שוחד בסכום כולל של 715 אלף שקלים בשבע פרשות שונות במסגרת תפקידיו בעיריית ראשון לציון ובמהלך כהונתו כחבר כנסת וכיו"ר הקואליציה. כתב האישום הוגש לעיון יו"ר הכנסת, ח"כ מיקי לוי (יש עתיד). מעצם כהונתו כחבר כנסת, לביטן ניתנה האפשרות לפנות לוועדת הכנסת על מנת לבקש ממנה חסינות מפני העמדה לדין, ורק אם הוועדה תדחה את בקשתו, או שהוא לא יבקש חסינות כפי שהודיע היום - יוגש כתב האישום.

בספטמבר האחרון התקיים במשרד המשפטים שימוע לביטן. במרץ אשתקד המליצה המשטרה להעמיד לדין את ח"כ ביטן, בין היתר, על קבלת שוחד, הלבנת הון ועבירות מס. המשטרה הודיעה על כך בסיומה של חקירת פרשה שנודעה בשם "תיק 1803".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר