בית המשפט שינה היום (רביעי) את החלטתו וקבע כי משפט נתניהו יידחה בשלושה שבועות עד ה-5.7 על מנת לאפשר להגנה להיערך לחומרים החדשים שיתקבלו.
השופטת פרידמן, אמר: "לא נתחיל עם חקירת עדים חדשים. התביעה תעביר חומרים עד ה-28.6"
בנוסף, פרידמן תקפה את צוות ההגנה של אלוביץ כשאמרה: "התגובה שהייתה קודם לא מקובלת. לא רוצה להשתמש בביטויים יותר קיצוניים, כך לא מגיבים להחלטה של בית משפט", אמרה.
מוקדם יותר, בית המשפט המחוזי בירושלים דחה את בקשת פרקליטיו של ראש הממשלה לשעבר בנימין נתניהו לדחות את הדיונים להמשך החקירה הנגדית בתיק 4000 עד לאחר תקופת חגי תשרי, זאת בעקבות חומרי החקירה החדשים שצפויים להתקבל מהטלפון של אילן ישועה, מנכ"ל אתר "וואלה!" לשעבר.
בהחלטתו, קבע בית המשפט כי המשפט יימשך כרגיל. חומרי החקירה יועברו עד ל-20 ביולי, במקביל לשמיעת העדים.
חומרי ההגנה הנוספים שצריכים להתקבל מהתביעה קשורים להתכתבויות ולאנשי קשר מהטלפון הנייד של ישועה, העד המרכזי בתיק 4000.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו