"שילם מהאשראי שלי ארנונה וחשמל": מיכל הקטנה הגיעה לדיון נגד מנהלה לשעבר
שגיא שכטר בן 55 מרעננה, כפר בבית המשפט בהאשמות נגדו, במסגרת תיק שבו הוא נאשם בגניבת כמיליון שקלים • מיכל הקטנה: "במשטרה הוא הודה - גם כשהוא כבר לא עבד איתי הוא עדיין השתמש בכרטיס" • עוד הוסיפה: "אני סומכת על מערכת המשפט - זה מעמד לא נעים, אבל הצדק צריך לצאת לאור"
Your browser doesn’t support HTML5 audio
לפי כתב האישום, שכטר, ששימש כמנהלה האישי של מיכל הקטנה, קיבל לידיו את פרטי כרטיס האשראי שלה לצורך עבודתו, אך עשה בו שימוש אישי וביצע באמצעותו אלפי רכישות. הוא מואשם בריבוי עבירות של הונאה בנסיבות מחמירות.
מיכל הקטנה הגיעה לדיון, ובסיומו אמרה: "במשטרה הוא הודה, ויש ראיות ששולם מהכרטיס שלי. הוא שילם דברים אישיים שלו, כמו ארנונה וחשמל. גם כשהוא כבר לא עבד איתי הוא עדיין השתמש בכרטיס. אני סומכת על מערכת המשפט. זה מעמד לא נעים, אבל הצדק צריך לצאת לאור".
עו"ד רותם טובול, המייצגת את מיכל הקטנה, אמרה לאחר הדיון: "הגענו היום בתקווה שנשמע לקיחת אחריות, שהוא יודה ויביע צער. הופתענו לגלות שהוא מכחיש, ואף טוען שהדברים נעשו בידיעתה ובהסכמתה. רק לא ברור לי איך בהסכמתה הוא שילם ארנונה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)