"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
כסף, סיגריות ופורנו בטלפון: פיתה בני 15 וביצע בהם עבירות מין
מכתב האישום שהוגש נגד החשוד על ידי הפרקליטות עולה כי מדובר בדפוס קבוע • לאחר ביצוע העבירות, הגיע לביתם של שני המתלוננים, ניסה למנוע מהם לספר על מעשיו - והורה לאמם לבטל את התלונה
עבירות מין חמורות אילוסטרציה). צילום: .

כסף, סיגריות ופורנו בטלפון: פיתה בני 15 וביצע בהם עבירות מין

מכתב האישום שהוגש נגד החשוד על ידי הפרקליטות עולה כי מדובר בדפוס קבוע • לאחר ביצוע העבירות, הגיע לביתם של שני המתלוננים, ניסה למנוע מהם לספר על מעשיו - והורה לאמם לבטל את התלונה

,עודכן
0השמעה
[object Object]

פרקליטות המדינה הגישה לאחרונה לבית המשפט המחוזי כתב אישום נגד רונן שריקי (42) מנתיבות, לאחר שביצע עבירות מין בשני אחים קטינים שטרם מלאו להם 15 שנים.

מכתב האישום עולה כי משנת 2022 נהג שריקי להזמין קטינים, וביניהם גם המתלוננים לביתו, הציע להם כסף, סיגריות ודברי מתיקה, לימד אותם לנגן, ונתן להם לצפות בתוכן בטאבלט ובטלפון הנייד שלו, לרבות בתוכן פורנוגרפי.

לפני מספר שבועות הזמין שריקי את שני המתלוננים הקטינים לביתו וביצע בהם עבירות מין. לאחר מכן, נפגש שריקי מספר פעמים עם אחד המתלוננים וביצע בו עבירות מין שונות. לאחר שנודע לשריקי שהמתלוננים חשפו בפני אמם את מעשיו והוגשה תלונה למשטרה, הגיע לביתם וניסה למנוע מהם לספר על מעשיו, וכן הורה לאם לבטל את התלונה.

לשריקי מיוחסות עבירות מין וביניהן מעשה מגונה בנסיבות מחמירות, שיבוש מהלכי משפט והדחה בחקירה. במקביל הגישה הפרקליטות בקשת מעצר עד תום ההליכים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו