"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
פחות מחודש לאחר שיחרורו מהכלא: עבריין המין הפר צווי פיקוח
כתב אישום הוגש נגד ישראל שרעבי בגין הפרת צווים שנועדו להגן על הנפגעת ואף שיבש הליכי משפט • בשל מסוכנותו הגבוהה -הפרקליטות מבקשת להותירו במעצר עד תום ההליכים
עבריין המין לאחר מעצרו (ארכיון). צילום: דוברות שב"ס

פחות מחודש לאחר שיחרורו מהכלא: עבריין המין הפר צווי פיקוח

כתב אישום הוגש נגד ישראל שרעבי בגין הפרת צווים שנועדו להגן על הנפגעת ואף שיבש הליכי משפט • בשל מסוכנותו הגבוהה -הפרקליטות מבקשת להותירו במעצר עד תום ההליכים

אבי כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

כתב אישום הוגש נגד ישראל שרעבי (38), עבריין מין מורשע מבני ברק, בגין עבירות רבות של הפרת צו פיקוח על עברייני מין, אותן ביצע פחות מחודש מאז ששוחרר ממאסר.

על פי כתב האישום שהוגש, שרעבי נאשם שהפר פעמים רבות את התנאים שהוטלו עליו במסגרת צו פיקוח למשך 4 שנים שניתן החל מיום שחרורו ממאסר בתחילת החודש שעבר, שנגזר עליו בגין עבירות מין שביצע במתלוננת.

שרעבי נאשם שהפר שני צווים: האחד, איסור יצירת קשר עם נפגעת העבירה, והרחקה מסביבתה ומקום מגוריה, והשני איסור כניסה לתחום שסומן בבני ברק, שבו נמצא ביתה.

לאחר שהפר את הצווים, נעצר ושוחרר בתנאים מגבילים ונאסר עליו להיכנס לבני ברק למשך 15 יום. משהפר גם אותם, הורה בית המשפט על שחרורו בתנאים מגבילים, ובהם מעצר בית בבית קרובת משפחתו, אותה הציג שרעבי כמפקחת מוצעת, ללא ידיעתה והסכמתה, ובכך שיבש הליכי משפט. בנוסף, לא שהה בשום שלב בדירתה.

הוגש כתב אישום (אילוסטרציה), צילום: יהושוע יוסף

כתב האישום מייחס לשרעבי עבירות של הפרת צו פיקוח, הפרת הוראה חוקית שניתנה לשם הגנה על אדם, הפרת הוראה חוקית ושיבוש מהלכי משפט.

בבקשת הפרקליטות לעצור את שרעבי עד תום ההליכים המשפטיים נגדו, נאמר כי מסוכנותו מתעצמת נוכח "עברו הפלילי", הכולל שמונה הרשעות קודמות בשלל עבירות ובהן, עבירות מין, הפרת צו פיקוח, הפרת צו ביהמ"ש שנועד להגן על אדם, תקיפת עובד ציבור, רכוש, איומים, אלימות ועוד", בגינם נידון למספר עונשי מאסר ממושכים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...