"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
סערה בעדות נתניהו

חדד נזף: "יש גבול, סיימתי להיום"; ביהמ"ש: "נשקול הוצאות אישיות"

רה"מ בנימין נתניהו התייצב להמשך חקירתו הנגדית בתיקי האלפים • במסגרת שאלה על חומרי חקירה, עו"ד עמית חדד נזף בשופטים: "זה לא מקובל עליי" • השופטת רבקה פרידמן פלדמן השיבה: "אתה מפנה אליי שאלות? היפוך של היוצרות" • הדיון הופסק • ביהמ"ש: "ככל שהתנהלות זו תחזור פעם נוספת, לא יהיה מנוס משקילת אמצעים נוספים, לרבות הטלת הוצאות אישיות"

,עודכן
0השמעה
עורך הדין עמית חדד וראש הממשלה בנימין נתניהו בבית המשפט (ארכיון). צילום: ראובן קסטרו

ראש הממשלה בנימין נתניהוהתייצב היום (רביעי) בדוכן העדים בתיקי האלפים, להמשך החקירה הנגדית שלו בידי הפרקליטות. במהלך הדיון ניצת ויכוח בין עורך דינו של נתניהו, עמית חדד, לבין צוות התביעה. הוא הרים את קולו - והתעמת גם עם בית המשפט.

עדות נתניהו בבית משפט המחוזי בת"א//השימוש נעשה לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים (ארכיון)

עורכת הדין יהודית תירוש הציגה בפני נתניהו כי "הסברת כאן במהלך עדות ראשית על זה שכדובר, המשרה של חפץ חלקית, ואמרת כי הוא למעשה תפקיד מאוד שולי. אתה עומד על כך?". עו״ד יהודית תירוש חוקרת את נתניהו היום על יחסיו עם ניר חפץ.

"לא עסק בנושאים מהותיים"

בנימין נתניה השיבו: "הוא עסק בעיקר בעניינים האלה ולא בלב העשייה שלי כראש ממשלה, לא בנושא מדיני, בטחוני או כלכלי. בפעמים מעטות הוא נכנס גם לישיבות כפי שראיתם ביומנים שנגעו בתוכנית שלי לעשות רפורמה במדיה ובתהליך, יכול להיות שהוא נגע בדברים כאלה. הוא בטח לא עסק בשום צורה שהיא ברגולציה, בטלהקומוניקציה, חד משמעית לא עסק".

"יש גבול. אני סיימתי". עורך הדין עמית חדד (ארכיון),צילום: הדס פרוש / הארץ

"יש לי חוג של אנשים שאני מתייעץ איתם מעת לעת ואני לא מתמחר את זה. אני צריך לשלם לכל מי שמייעץ לי?", הוסיף.

נתניהו יצא מהאולם לדון עם עורך דינו עמית חדד. לאחר ששב המשיך הדיון בין התביעה להגנה לגבי אפשרות לשאול שאלה את רה"מ על חקירות חפץ במשטרה. השופטת ביקשה מהתובעת להפנות אותה למוצג כדי לעיין בו. חדד שאל בתוקף: "מה זה רלוונטי?", והתובעת השיבה: "אתה שואל אותי מה זה רלוונטי? השופטת ביקשה ממני להגיד מה מספר המוצג".

"היפוך היוצרות"

עו"ד חדד חזר להפנות את השאלה "מה זה רלוונטי לביהמ"ש?". השופטת לחדד: "אתה שואל אותי? אני מבקשת לעיין במסמך ואתה שואל אותי מה זה רלוונטי? אני חושבת שאתה מתבלבל וזה היפוך יוצרות וזו לא הפעם הראשונה השבוע".

לאחר דין ודברים חדד נזף בשופטת: "זה לא מקובל עליי. יש גבול, סיימתי להיום". בעקבות זאת, הדיון הופסק.

מבית המשפט נמסר: "יובהר כי אין התנגדויות לדברי בית משפט. ככל שהתנהלות זו תחזור פעם נוספת, לא יהיה מנוס משקילת אמצעים נוספים, לרבות הטלת הוצאות אישיות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר