"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
ביום שבו צוות המנדט לוועדת החקירה מתכנס: בוטלה עדות נתניהו ביום שני
ביום שני הקרוב תתכנס לראשונה ועדת השרים בראשה עומד ראש הממשלה • בפניית עורך דינו לבית המשפט נכתב: "בקשה זו מוגשת בשל שורה של אירועים מדיניים, ביטחוניים ודיפלומטיים שמפורטים במעטפה סגורה לבית המשפט הנכבד ולמאשימה"
ראש הממשלה בנימין נתניהו בדיון בבית המשפט. צילום: איתי רון

ביום שבו צוות המנדט לוועדת החקירה מתכנס: בוטלה עדות נתניהו ביום שני

ביום שני הקרוב תתכנס לראשונה ועדת השרים בראשה עומד ראש הממשלה • בפניית עורך דינו לבית המשפט נכתב: "בקשה זו מוגשת בשל שורה של אירועים מדיניים, ביטחוניים ודיפלומטיים שמפורטים במעטפה סגורה לבית המשפט הנכבד ולמאשימה"

,עודכן
0השמעה
[object Object]

לקראת שבוע עדויות נוסף של ראש הממשלה בנימין נתניהו בתיקי האלפים, בית המשפט הודיע היום (שישי) על ביטול עדותו ביום שני וקיצור הדיון ביום רביעי. השופטים הציעו שעדותו של נתניהו תישמע ביום ראשון במקום וסירבו במקביל לביטול עדותו בשלישי.

משפט נתניהו: ראש הממשלה נכנס לאולם לקראת יום עדותו ה-28// משה בן שמחון

נתניהו העביר את הבקשה לביטול ימי העדות בשל שורה של ״אירועים מדינייים ביטחוניים ודיפלומטיים״.

לצד הנימוקים שהעביר בכתב לבית המשפט, יש לציין כי ביום שני הקרובתתכנס לראשונה ועדת השרים לעניין מנדט ועדת החקירה לאירועי שבעה באוקטובר, שראש הממשלה עומד בראשה. ועדת השרים תביא את מסקנותיה בתוך 45 ימים, בנוסף, בתוך 60 ימים תתבקש הוועדה לעדכן גם את בג"ץ בממצאים.

בפנייה שהועברה לבית המשפט נכתב: "בית המשפט הנכבד מתבקש לבטל את דיוני ההוכחות בימים שני ושלישי ולקצר את הדיון ביום רביעי הבא כך שיסתיים בשעה 12:00. בקשה זו מוגשת בשל שורה של אירועים מדיניים, ביטחוניים ודיפלומטיים שמפורטים במעטפה סגורה לבית המשפט הנכבד ולמאשימה".

על כך הושב לנתניהו ועורכי דינו: "ראשית ייאמר שהמדינה לא רואה הצדקה לפירוט הנסיבות במעטפה סגורה ויש בכך פגיעה בעקרון פומביות הדיון. מה גם שחלק מן הנסיבות שפורטו בבקשה כבר מצאו מקומם בתקשורת. בעבר הנאשם פירט נימוקים מעין אלה באופן גלוי ולא הונחה כל תשתית של ממש לסיבת השינוי. נוכח הנסיבות שפורטו המדינה תסכים לביטול הדיון הקבוע ליום שני. המדינה אינה מסכימה לביטול הדיון הקבוע ליום שלישי. אין מדובר בנסיבות דחופות שמצדיקות ביטול הדיון. המדינה תסכים לקיצור הדיון ביום רביעי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו