"בואי נראה סרטוני אונס חטופות": כתב אישום נגד אדם שהטריד מינית ואיים על נשים

רום פיליפ רוסטהולדר חשוד שהטריד נשים עם פניות חריגות, וכן הפחיד ואיים ברצח • "בגללך המדינה נהרסת, היית צריכה להיות איפה שהתצפיתניות היו ב-7.10 ואז שם היו רוצחים אותך והיו מרימים אותך ככה מהרצפה" • עוד אמר לאחת הקורבנות: "אנחנו פה בשביל היצר הגברי וכל מה שאת צריכה לעשות זה לשתוק ולהביא ילדים"

מעצר חשוד (אילוסטרציה). צילום: דוברות המשטרה

פרקליטות המדינה הגישה לבית משפט השלום בבית שמש כתב אישום נגד רום פיליפ רוסטהולדר בגין איומים והטרדות מיניות.

חשד: פועל זר בן 52 ביצע עבירות מין בקטינה ושידל אותה לזנות// דוברות המשטרה

על פי כתב האישום, שהוגש באמצעות עו״ד חני שפירא מפרקליטות מחוז ירושלים, הנאשם הטריד מינית שתי נשים, כאשר על אחת מהן אף איים. על פי האישום הראשון, הנאשם פנה לאחת מנפגעות העבירה ואמר לה: "וואו מה לבשת היום, נראה את הציפורניים שלך" ושלח את ידו לגעת בידה.

בהמשך הצמיד את הטלפון הנייד שלו לפניה והראה לה על צג המסך אישה ערומה רוקדת על עמוד וכן סרטון שבו נצפית אישה ערומה יחד עם הנאשם. בתגובה, אמרה נפגעת העבירה שזה לא נעים לה וביקשה מהנאשם שלא יראה לה דברים כאלה. בנוסף טען בפניה כי נשים הן "הכלבות״ שלו, כלשונו.

בית משפט, צילום: אייל מרגולין - ג׳יני

על פי האישום השני, הנאשם ניגש אל נפגעת העבירה האחרת בעת שצפתה בסרטוני חטופים בעזה והמטיר עליה שאלות חריגות, כגון: "אונס ראית? ראית איך אונסים אותן ממש?" לשמע השאלות היא נבהלה ואמרה שלא ראתה. הנאשם שאל אותה אם היא רוצה לראות את הסרטונים האלה והיא השיבה שלא ושזה מוגזם מדי בשבילה.

"יכול לחתוך אותך לחתיכות"

אז, אמר הנאשם: "אני רוצה לראות אונס, אם יש לך תראי לי, בואי נראה סרטונים על האונס", לשמע הדברים, קפאה נפגעת העבירה ואז התרחקה מהנאשם. בהמשך, סימן הנאשם באמצעות ידיו את גופה של הנפגעת כסימן של שעון חול ואמר: ״הגוף הזה נועד רק להביא ילדים ופוריות".

הנאשם הוסיף: "אני יכול להרוג מישהו, עם פינצטה אני יכול להרוג, גם אותך אני יכול לחתוך לחתיכות, ואת הריסים שלך" הנאשם המשיך לדבר תוך שהוא מתקרב אליה, מסמן עם ידיו, ואומר: "אני אתלוש ואדביק על החתיכות שלך". הנאשם נגע בחבילת עוגיות ואמר: "עם זה אני יכול לפרק אותך לחתיכות" . בהמשך, הנאשם החל לצעוד הלוך וחזור תוך שהוא אומר לה "את מרשמלו ואני שיפוד".

הנאשם אמר לנפגעת העבירה: "... בגללך המדינה נהרסת, בגללך אנשים נהרגים, היית צריכה להיות איפה שהתצפיתניות היו ב-7.10 ואז שם היו רוצחים אותך והיו מרימים אותך ככה מהרצפה", תוך שהנאשם מתקרב ומתרחק לסירוגין ממנה בצורה מאיימת. בשלב מסוים אמר לה: "את רואה איזה גדול אני אם אני רוצה אני יכול לרצוח אותך ... ככה ובום אני יורה בך", ובהמשך: "אנחנו פה בשביל היצר הגברי וכל מה שאת צריכה לעשות זה לשתוק ולהביא ילדים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר