עיתונאי חדשות 13 אביעד גליקמן יובא בהמשך היום (חמישי) לחקירה, בעקבות המקרה בו תועד לכאורה גליקמן דוחף את אחת המלוות של שרה נתניהו, בבית המשפט בחודש מאי.
דיווח: משטרת ישראל פתחה בחקירה נגד עיתונאי חדשות 13 אביעד גליקמן בטענה כי תקף בתיעוד המצורף עובדת מהצוות של שרה נתניהו בעת שניסה לצלם את יציאתה מאולם ביהמ"ש בת"א. דיווח ג׳וש בריינר. pic.twitter.com/LDjR4xFE0X
— daniel amram - דניאל עמרם (@danielamram3) July 8, 2025
האירוע שהוביל לפתיחה בחקירה התרחש בתום דיון שנערך בבית משפט השלום בתל אביב, ועסק בתביעתה של נתניהו נגד סילבי גנסיה שעבדה בעבר במעון ראש הממשלה. בתיעוד של התקרית ניתן להבחין כי גליקמן לא כיוון את דחיפתו לעובדת. דובר הליכוד, גיא לוי, נראה בסרטון צועק לעבר גליקמן "מה אתה עושה? אתה לא נורמלי", ובהמשך איים בהגשת תלונה במשטרה.
כיוון שמדובר בחקירת עיתונאי נדרש אישור של היועמ"שית. לאחר שביקשה לעכב את החלטת ראש אח"מ לחקור את גליקמן, חזרה אליו והותירה את ההחלטה בידו תוך כדי שהיא מעדכנת שלא תתערב בהכרעה אשר יקבל.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו