"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קמפיינר בלי מכרז: ראש לשכת עורכי הדין מסתבך עם יועמ"שית הלשכה

היועצת המשפטית שיגרה מכתב חריף בו ציינה כי החברה שייעצה וניהלה לבכר את קמפיין הבחירות - הועסקה ע"י הלשכה ללא מכרז • "העבודה נעשתה בטרם אושרה ועדת המכרזים בעניין ההתקשרות בפטור ממכרז ליועץ פרסומי"

,עודכן
0השמעה
יו"ר לשכת עורכי הדין, עו"ד עמית בכר. צילום: אורן בן חקון

היועצת המשפטית של לשכת עוה"ד, עו״ד מירית שלו, שיגרה הערב (חמישי) מכתב בהול לחברי המועצה הארצית של הלשכה, בו נטען כי ראש הלשכה, עמית בכר, קיבל שירותי פרסום מחברת "גיתם", למרות שההתקשרות עם החברה החלה לפני שהחברה זכתה במכרז, וללא שהדבר הובא לידיעת ועדת המכרזים של הלשכה.

״העובדה שחברת גיתם נתנה שירותים באופן שוטף עוד בטרם האישור בוועדת המכרזים, לא נמסרה בישיבת ועדת המכרזים", כתבה שלו. "למעשה, הוסבר שללשכה אין יועץ פרסומי וחייבים התקשרות דחופה וזאת בשל הכנס השנתי באילת שעתיד היה להתקיים כחודשיים לאחר ישיבת וועדת המכרזים בחודש מאי 2024. הדבר היחיד שהיה ידוע לגבי קשר קודם עם חב' גיתם, היה שהחברה נתנה שירות ספציפי בנוגע לקמפיין ספציפי וממוקד וזאת לשלושה חודשים בלבד בקדנציה הקודמת בשנת 2023״.

עימות בין יו"ר לשכת עורכי הדין לבין ח"כ חנוך מילינובסקי בועדת החוקה (ארכיון) // דוברות הכנסת

המכתב שוגר לחברי המועצה לאחר שהיום פורסם באתר ״פוסטה״ תגובה מטעם לשכת עוה״ד, לפיה ״יועמ"שית הלשכה נתנה גיבוי, כל הפעולות בעניין ההתקשרות אושרו על ידי יועמ"שית הלשכה". טענות אלו נהדפו במכתב על ידי עורך הדין שלו.

"לא הובא לידיעתי"

גיתם, על פי פרסומים שונים בתקשורת, היא החברה שניהלה עבור בכר את קמפיין הבחירות ללשכה מול אפי נוה, קמפיין שבו בכר הביס את נוה: ״למען הסדר הטוב, ברצוני להעמיד את הדברים על דיוקם - הטענה אודות הקשר הקודם בין מנכ"ל גיתם ליו"ר הלשכה (שאינני יודעת האם היא נכונה בכלל), לא הובאה לידיעתי מעולם ולא צוינה בפני חברי וועדת המכרזים בעת הדיון בבקשה לאישור פטור ממכרז ליועץ פרסומי במרץ 2024״.

בסיום מכתבה כתבה שלו בחריפות: ״אציין כי כחצי שנה לאחר אישור ועדת המכרזים בעניין ההתקשרות בפטור ממכרז ליועץ פרסומי, הסתבר בדיעבד שהתבצעה עבודה על ידי חב' גיתם עוד לפני שנחתם עימם הסכם. אלו הם העובדות״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר