איתמר פליישמן, פאנליסט "הפטריוטים" שמשודרת בערוץ 14, אמר אמש (רביעי) בתוכנית כי שופט העליון נעם סולברג "הוא נזירה בבית בושת", זאת על רקע הדיון שהתקיים אתמול בעתירה נגד מינוי זיני.
במסגרת הדיון התרעם הפאנל על בג"ץ והמשנה לנשיא העליון סולברג שהסכים לקיים דיון בנושא למרות שלדבריו "זו עתירה שכל כולה קטעי עיתונות".
מוקדם יותר צייץ פאנליסט נוסף בתוכנית: "מר סולברג היקר, אם בשביל לקט עיתונות אתה לא מגיע לבית משפט, למה לא דחיתם את הקשקוש הזה על הסף והגעתם לבית המשפט?".
במסגרת הדיון בבית המשפט העליון מתח המשנה לנשיא סולברג ביקורת חריפה על התנועה לאיכות השלטון שהגישה את העתירה. יו"ר התנועה, עו"ד אליעד שרגא, טען כי "זיני משקר במצח נחושה". סולברג תהה: "על סמך מה אדוני אומר את זה? כדי להגיד על בן אדם 'שקרן' צריך יותר מגזיר עיתון".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
