"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ההגנה בתיקי האלפים ביקשה לדחות את החקירה הנגדית של ח"כ סעדה - זו הסיבה

ימי עדותו של נתניהו בוטלו בשל הנסיעה לארה"ב לפגישה עם טראמפ • חבר הכנסת היה אמור לעבור חקירה נגדית, אבל עו"ד עמית חדד פרק את הכתף ובהגנה מבקשים בשנית דחייה, אחרי שהשופטים סירבו בבוקר לבקשה

,עודכן
0השמעה
פרקליטו של נתניהו, עו"ד עמית חדד, בביהמ"ש. צילום: גדעון מרקוביץ'

לא מוותרים: צוות ההגנה של ראש הממשלה, בנימין נתניהו, במשפט תיקי האלפים, ביקש מהשופטים לדון מחדש בהחלטתם לקיים את הדיונים מחר וביום רביעי, במסגרתם אמור ח"כ משה סעדה לעבור חקירה נגדית.

הבוקר (ראשון) הגישה ההגנה בקשה לדחות הדיונים, וזאת לאחר שעו"ד עמית חדד, פרקליטו של ראש הממשלה, פרק את הכתף במהלך גלישה. במסמכים שהוגשו לבית המשפט צורפה חוות דעת רפואית המחייבת את חדד למנוחה של שבוע. הבקשה הוגשה בהסכמת התביעה.

זוהר בן יהודה (תיעוד המחאה)

השופטים דחו את הבקשה כשקבעו כי בצוות ההגנה יש פרקליטים נוספים שיכולים לנהל את הדיון מטעמם.

בשעות הצהריים הגישה ההגנה בקשה לדון מחדש בהחלטתם, שכן לפי הנאמ בבקשה, אם לא תשתנה ההחלטה ייאלץ חדד להגיע לבית המשפט, בשעות שבהן נקבע לו תור לרופא אורתופד מומחה.

כזכור, ימי עדותו של נתניהו עצמו בוטלו בשבוע שעבר, לאחר שהזעיק לבית המשפט את ראש המוסד וראש אמ"ן ששיכנעו את השופטים כי נתניהו אמור להשתתף בדיונים חשובים בנושאים רגישים. השבוע בוטלו ימי העדות בשל המראתו של נתניהו לפגישה עם נשיא ארה"ב, דונלד טראמפ.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר