"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דחף למיטתו והפשיט בכוח : צעיר מרמלה מואשם באונס קטינה עם מוגבלות
על פי כתב האישום, אמיר צרצור (18) מרמלה הזמין את הקטינה לביתו לאחר שיח באפליקציות ושילם עבור המונית • בדירתו דחף אותה למיטה, הפשיט בכוח ואנס באכזריות תוך התעלמות מבכיה ובקשותיה להפסיק
מואשם באונס קטינה (אילוסטרציה). צילום: GettyImages

דחף למיטתו והפשיט בכוח : צעיר מרמלה מואשם באונס קטינה עם מוגבלות

על פי כתב האישום, אמיר צרצור (18) מרמלה הזמין את הקטינה לביתו לאחר שיח באפליקציות ושילם עבור המונית • בדירתו דחף אותה למיטה, הפשיט בכוח ואנס באכזריות תוך התעלמות מבכיה ובקשותיה להפסיק

אבי כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

פרקליטות המדינה הגישה היום (ראשון) לבית המשפט המחוזי מרכז בלוד כתב אישום נגד אמיר צרצור (18) מרמלה, אשר ניצל קטינה עם מוגבלות בת כ-15 ואנס אותה בדירתו באכזריות.

כתב האישום שהוגש על ידי עו"ד הילה גולדמן מפרקליטות מחוז מרכז (פלילי), מייחס לנאשם ביצוע עבירות של אינוס ומעשה מגונה בקטינה.

שילם למונית כדי להביא את קטינה לביתו (אלוסטרציה), צילום: יהושע בן יוסף

על פי כתב האישום, לאחר שיח באמצעות האפליקציות עם הקטינה, היא הגיעה לביתו של הנאשם ברמלה והוא שילם עבורה על המונית. בדירתו, דחף הנאשם את הקטינה למיטתו, הפשיט אותה בכוח ואנס אותה באופן אלים ואכזרי, כשהוא סוטר בפניה ומתעלם מבכיה ובקשותיה להפסיק. גם כאשר ביקשה לעזוב את ביתו, משך בשערה כדי למנוע זאת ממנה.

בבקשת המעצר ציינה הפרקליטות, כי מעשיו של הנאשם אכזריים ואלימים נעשו כדי לספק את יצריו, דבר המעיד על מסוכנותו כלפי הקטינה והציבור.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...