"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

היועמ"שית: האופן שבו הממשלה הציגה את דבריי לא משקף אותם נכונה

עימות חדש בין היועמ"שית לממשלה: ברהב-מיארה מכחישה כי תמכה בהקמה מיידית של ועדת חקירה • בהודעה לבג"ץ כתבה: "האופן בו נכתבו דבריי בהודעת הממשלה אינו משקף את שנאמר" • היועמ"שית דורשת תיאום בין גופי הביקורת השונים

,עודכן
0השמעה
עימות חדש בפתח?. צילום: יונתן זינדל/פלאש 90, אורן בן חקון

היועצת המשפטית לממשלה, גלי בהרב-מיארה, יצאה אמש (רביעי) בהודעה חריגה לבג"ץ בה היא מאשימה את הממשלה בהצגה מעוותת של עמדתה בנוגע להקמת ועדת חקירה ממלכתית לאירועי 7 באוקטובר.

ההודעה החריגה מגיעה בתגובה להודעת עדכון שהגישה הממשלה לבג"ץ בשבוע שעבר, באמצעות עו"ד מיכאל ראבילו, בה נטען כי היועמ"שית "הביעה בדיון את עמדתה המצדדת בהקמת ועדת חקירה ממלכתית באופן מיידי".

אופן הצגת דברי אינו משקף ואינו ממצה"

"האופן בו נכתבו דבריי בהודעת הממשלה אינו משקף את שנאמר ואינו ממצה", כתבה בהרב-מיארה בהודעתה לבג"ץ, והפנתה את השופטים לתגובתה המקדמית המקורית "אשר מעמידה דברים על דיוקם".

מבקר המדינה, מתניהו אנגלמן. "עבודתו עלולה לפגוע באפקטיביות עבודתה של ועדת החקירה העתידית",צילום: יוסי זליגר

לטענתה, היא הביעה דאגה מהשפעת חלוף הזמן על הליכי החקירה והדגישה את הצורך בתיאום בין גופי הביקורת השונים. היועמ"שית הדגישה את החשש מפגיעה באפקטיביות עבודתה של ועדת החקירה העתידית, בשל כפילויות וסתירות אפשריות עם עבודות הביקורת המקבילות המתקיימות כבר עתה, ובראשן עבודת מבקר המדינה.

לדברי היועמ"שית, נוכח הזמן שחלף מהאירועים, יש חשיבות מכרעת בהתוויית מדיניות ברורה בנוגע למנגנוני הבדיקה השונים וקביעת גבולות גזרה ברורים ביניהם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר