בקשת עורכי דינו התקבלה: עדות רה"מ שתוכננה למחר - בוטלה
הביטול מגיע בעקבות הודעת חמאס על עיכוב בשחרור החטופים • נתניהו כינס הערכת מצב והקדים את ישיבת הקבינט למחר בשעות הבוקר • בית המשפט נעתר לבקשת הסנגורים לדחות את המשך העדות
Your browser doesn’t support HTML5 audio
לאור הודעת החמאסמוקדם יותר הערב (שני), ראש הממשלה נתניהו מתכוון להקדים מחר (שלישי) את ישיבת הקבינט המדיני-ביטחוני לשעה 11 בבוקר - וביקש לדחות את העדות במשפטו.
דובר ארגון הטרור חמאס, אבו עוביידה, הודיע היום (שני) כי הם יתנו את שחרור החטופים בשבת בפיצוי של ישראל להפרות הסכם הפסקת האש. למעשה, מדובר בהעמדת המשך שחרור החטופים במסגרת העסקה בסימן שאלה.
בישראל הגיבו בזעם לדברים, ורה"מ נתניהו כינס הערכת מצב בנוגע לעסקה בהשתתפות ראשי הסיעות שר הביטחון, ישראל כ"ץ.
לאחר חזרתו של רה"מ מוושינגטון, הואהתייצב הבוקר (שני) להמשך עדותו במשפטו- זאת בתום עיכוב נוסף של שבועיים והפסקה של חודש בסך הכל. מדובר ביום העדות השמיני מאז 10 בדצמבר.
העיכוב האחרון נגרם בשל מחלתו של השופט משה בר-עם ונסיעתו הרשמית של נתניהו לארצות הברית - זאת לאחר ההפסקה הקודמת בינואר, עקב ניתוח שעבר. סנגורו, עו״ד עמית חדד, המשיך לסקור את 315 דרישות הסיקור שהועברו לאתר וואלה המפורטות בכתב האישום.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
