"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כתב אישום: בן 60 תקף והתעלל באמו בת ה-90 חולת האלצהיימר

הנאשם תקף את אמו באופן פיזי, איים על חייה, ואף הפר צו הרחקה שהוצא נגדו • על פי כתב האישום הוא לא נרתע מלבצע את מעשיו גם לעיני אחרים, ואף תקף את אחיו כשניסה להגן על האם

,עודכן
0השמעה
עוקץ קשישים. צילום: getty images

פרקליטות מחוז תל אביב הגישה היום (רביעי) לבית משפט השלום כתב אישום חמור נגד תושב תל אביב בן 60, בגין שורת מעשי אלימות והתעללות כלפי אמו בת ה-90, הסובלת מדמנציה ואלצהיימר.

על פי כתב האישום, שהוגש על ידי עו"ד רוזי כבאז, הנאשם ניצל את מצבה הרפואי של אמו, אשר אינה מסוגלת לתפקד באופן עצמאי, ותקף אותה באופן אלים בהזדמנויות רבות. העדויות מתארות כיצד דחף אותה בחוזקה לקיר, משך בבגדיה ואיים על חייה במילים "אם המשטרה מתקשרים אני אהרוג אותך".

קשישים (אילוסטרציה),צילום: GettyImages

חומרת המעשים הובילה את בית המשפט להוציא צו הרחקה נגד הנאשם, האוסר עליו ליצור קשר עם אמו או להתקרב לדירתה. למרות זאת, הנאשם הפר את הצו באופן בוטה, הגיע לבית אמו ואף תקף את אחיו שניסה להגן עליה.

כתב האישום כולל שלושה אישומים חמורים: תקיפת בן משפחה חסר ישע, תקיפה הגורמת חבלה של ממש, איומים והפרת צו הגנה. הפרקליטות מדגישה את חומרת המעשים, במיוחד לאור מצבה הפגיע של האם והעובדה שהתקיפות בוצעו לעיני אנשים אחרים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר