"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"ככה מתנהגים לסמרטוט": תושב ת"א נאשם שתקף וביצע מעשי סדום בבת זוגו

בן 38 נאשם כי לאורך תקופה של כ-3 חודשים ביצע בבת זוגו עבירות מין חמורות ואלימות ואף תקף אותה באכזריות, לעיתים כשהוא נתון תחת השפעת משקאות אלכוהוליים • הוא נהג להשפיל את המתלוננת, ואיים עליה, בין היתר, שירצח אותה ואת בתה בת ה-9 אם ילך לכלא • הפרקליטות מבקשת מבית המשפט להורות על מעצרו עד לתום ההליכים המשפטיים נגדו

,עודכן
0השמעה
התעללות (אילוסטרציה). צילום: gettyimages

לבית המשפט המחוזי בת"א הוגש היום (ראשון) כתב אישום נגד תושב תל אביב בן 38, אשר בהזדמנויות רבות תקף באכזריות את בת זוגו, איים עליה, בין היתר באמצעות שוקר חשמלי, וביצע בה מעשי סדום.

בית המשפט המחוזי בתל אביב,צילום: גדעון מרקוביץ'

על פי כתב האישום, שהוגש ע"י עו"ד ליאורה קומחה מפרקליטות מחוז מרכז, לאורך תקופה של כ-3 חודשים ביצע הנאשם בבת זוגו עבירות מין חמורות ואלימות ואף תקף אותה באכזריות, לעיתים כשהוא נתון תחת השפעת משקאות אלכוהוליים. זאת, על אף שבכתה, צעקה שכואב לה והתחננה שיפסיק. הנאשם היכה את המתלוננת, נשך אותה, גרר אותה בשערה לרצפה, בעט בה וחנק אותה בצווארה, וכן הדליק מצית ושוקר תוך שהוא צוחק.

הנאשם נהג להשפיל את המתלוננת, בין היתר בנוגע לבגדים שלבשה, צעק עליה, ואמר לה בין היתר: "את סמרטוט וככה מתנהגים לסמרטוט". כאשר היא בכתה ממעשיו כלפיה, הוא איים שירצח אותה ואת בתה בת ה-9 אם ילך לכלא.

ביצע בה מעשה סדום (אילוסטרציה),צילום: רויטרס

לפני כשבועיים, כאשר אמרה המתלוננת שברצונה להיפרד, איים הנאשם שיזרוק את בתה מהגג, שבר את הטלפון הנייד שלה, הפיל אותה ארצה, בעט בה וחנק אותה. בתה של המתלוננת קפצה על הנאשם בניסיון להדוף אותו ממנה, ובהמשך חברו של הנאשם שנכח בדירה סייע למתלוננת לקום ואמר לה לברוח.

כתב האישום מייחס לנאשם שישה אישומים בגין ביצוע ריבוי עבירות של מעשה סדום, תקיפה הגורמת חבלה של ממש כלפי בת זוג, איומים ועוד. הפרקליטות מבקשת מבית המשפט להורות על מעצרו של הנאשם עד לתום ההליכים המשפטיים נגדו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר