"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
זהו יועץ בן גביר החשוד בפרשת חלוקת רישיונות הנשק
דוד בבלי נעצר יחד עם ארבעה אנשים נוספים מהמשרד לביטחון לאומי • על פי החשד, במבצע חלוקת הנשקים של השר, הם אישרו עשרות רישיונות לנשיאת כלי נשק - תוך חריגה מסמכות • בתגובה מסר בבלי: "הכל נעשה כדין, במסגרת הסמכות שניתנה לי בזמן החירום"
דוד בבלי. צילום: ללא

זהו יועץ בן גביר החשוד בפרשת חלוקת רישיונות הנשק

דוד בבלי נעצר יחד עם ארבעה אנשים נוספים מהמשרד לביטחון לאומי • על פי החשד, במבצע חלוקת הנשקים של השר, הם אישרו עשרות רישיונות לנשיאת כלי נשק - תוך חריגה מסמכות • בתגובה מסר בבלי: "הכל נעשה כדין, במסגרת הסמכות שניתנה לי בזמן החירום"

אלינור שירקני-קופמן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אחד החשודים בפרשת חלוקת רישיונות הנשק ללא היתר הוא דוד בבלי, יועצו של השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר.

כזכור, משטרת ישראל לקחה לחקירה חמישה מבין אנשי לשכתו בעבר של השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר, כשעל פי החשד, במבצע חלוקת הנשקים של השר, הם אישרו עשרות רישיונות לנשיאת כלי נשק - תוך חריגה מסמכות.

על פי החשדות, לעובדים החיצוניים הותר לאשר בקשה לנשיאת כלי ירייה על פי שני תבחינים בלבד- שירות קרבי ומגורים בישוב מזכה. אלא שהסתבר שבחלק מהבקשות שאושרו, חרגו אותם עובדים מהסמכות שניתנה להם.

מדוד נמסר: "גאה על חלקי בסיוע למבצע חימוש אזרחי ישראל בימים שאחרי ה-7.10. הכל נעשה כדין, במסגרת הסמכות שניתנה לי בזמן החירום. נשק מציל חיים! ואם כבר להשתמש בכלי הפלילי לצרכים פוליטיים - אז כדברי פפוס בן יהודה לרבי עקיבא ״אשריך שנתפסת על דברי תורה"

איתמר בן גביר גיבה את יועצו: "לא אתן לרדיפה הזו להרתיע אותי, ואמשיך בכל הכוח לקדם את הרפורמה שאני כל כך גאה בה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...