"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פרשת המסמכים המסווגים: בשעה 16:00 יותרו לפרסום פרטים דרמטיים בפרשה

כלי התקשורת ביקשו לצמצם את צו איסור הפרסום בפרשת הדלפת המסמכים הסודיים מלשכתו של רה"מ • הדיון מתקיים בבבית המשפט השלום בראשון לציון במעמד נציגי שב"כ והמשטרה ולצידם נציגי התקשורת • כאמור, שופט בית המשפט העליון יוסף אלרון האריך עד 18:00 בערב את מעצרם של אלי פלדשטיין והחשוד הנוסף

,עודכן
0השמעה
בית משפט השלום בראשון לציון (ארכיון). צילום: קוקו

דיון בנושא צמצום צו איסור הפרסום בפרשת המסמכים המסווגיםמתקיים בשעה זו (ראשון) בבית משפט השלום בראשון לציון, בדרישת כלי התקשורת להתיר לפרסום פרטים נוספים מהפרשה לציבור. לטענת השופט: היום בשעה 16:00 יותרו לפרסום פרטים דרמטיים בפרשה.

הפרשה בלשכת רה"מ (13.11.24) // משה בן שמחון

הדיון מתקיים במעמד נציגי שב"כ והמשטרה ולצידם נציגי כלי התקשורת, באולמו של השופט מנחם מזרחי. נציג החשודים עו״ד דמרי, אמר: "אנחנו מצטרפים להסרת צו איסור הפרסום. אנחנו נבקש לשמור על שמותיהם וחסיונם של החשודים. כל אחד לפי דרגתו ומקום עבודתו. חוץ מהשמות שלהם, אופן יציאת המידע מהמקום המסוים למקום אחר, שזה יישאר חסוי (שלא יפגע חלילה בביטחונם האישי) ולא יחשוף פרטים שיפגעו בביטחון המדינה".

כאמור, בצעד חריג, שופט בית המשפט העליון יוסף אלרון האריך אמש עד 18:00 בערב את מעצרם של אלי פלדשטיין והחשוד הנוסף, המעורבים בפרשת הדלפת המסמכים הסודיים.

שוחרר למעצר בית קצין המילואים שחשוד בפרשת הדלפת המסמכים המסווגים (ארכיון),צילום: מרקו

ההחלטה הגיעה בהמשך לערעור שהגישה הפרקליטות נגד החלטות בתי המשפט השלום והמחוזי לשחרר את השניים למעצר בית. "הנסיבות חריגות מאוד", כתב אלרון בהחלטתו. היום צפויה הפרקליטות להגיש הצהרת תובע לפני הגשת כתב אישום ולבקש הארכת מעצר נוספת.

פלדשטיין בעת שירותו הצבאי (ארכיון),צילום: ללא

עורך הדין מיכה פטמן, שמייצג את קצין המילואים בדרגת רס"ן שנחשד במעורבות בפרשת הדלפת המסמכים המסווגים, אמר בדיון הערר בבית המשפט העליון על שחרור הקצין למעצר בית, כי "הלקוח שלי עבר פוליגרף בשב"כ ויצא דובר אמת". לדבריו, "לא הייתה לו שום כוונה לפגוע בעסקת חטופים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר