"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גלי צה"ל ישלמו 100 אלף שקלים לתת-ניצב בדימוס גיא ניר

ניר הוא זה שעודד את הקצינה צ', שהיתה ראש לשכתו, להגיש תלונה על הטרדה מינית נגד ניצב רוני ריטמן, לשעבר מפקד יחידת להב 433 • בכתב התביעה נטען, כי סביב הפרשה הזו פרסמה הדס שטייף בגלי צה"ל פרסומים המהווים נגדו לשון הרע: כך למשל פרסמה שטייף שבין ניר לבין הקצינה צ', שהיתה אז פקודה שלו, התנהלה מערכת יחסים אינטימית אסורה

,עודכן
0השמעה
תנ"צ גיא ניר והדס שטייף. צילום: ללא

גלי צה"ל ישלמו 100 אלף שקלים לתת-ניצב בדימוס גיא ניר, שהיה ראש חטיבת המודיעין במשטרה. התביעה נגד הדס שטייף עדיין נמשכת.

ניר הגיש תביעה נגד גלי צה"ל והדס שטייף על 16 פרסומים- 6 פרסומים שהיא פרסמה בגלי צה"ל ועוד עשרה ברשתות החברתיות. עורך דינה של המדינה, המייצג את גלי צה"ל, אמר בדיון: "המדינה לוקחת על עצמה את ששת הפרסומים הקשורים לגלי צה"ל".

כעת נשארו עשרת הפרסומים שפרסמה שטייף ברשתות. הצדיים מנסים להגיע להסכם כדי לסיים את הפרשה. שטייף אמרה בדיון: "עברו 9 שנים מדוח קצין הבודק. גיא ניר כבר לא במשטרה ואני פנסיונרית של צה"ל. גיא ניר קיבל את כל הזכויות שלו. המשפט בירושלים הוא פשוט המשפט הזה. נתבעים שם על לשון הרע על יחסים בין מפקד לפקודתו וגם אנחנו פה נתבעים על זה. אני בעד הסדר. אנחנו אחרי שנה של מלחמה ועברו דברים על כולנו והגיע הזמן לסיים עם זה".

אולפן גלי צה"ל (אילוסטרציה),צילום: יהושע יוסף

כך למשל פרסמה שטייף שבין ניר לבין הקצינה צ', שהיתה אז פקודה שלו, התנהלה מערכת יחסים אינטימית אסורה. שטייף כתבה ברשתות החברתיות: "שאלה: למה דנינו (המפכ"ל יוחנן דנינו – י.ד.) שידע על מערכת היחסים של ראש חטיבת המודיעין במשטרה עם הקצינה המשרתת תחתיו לא עשה כלום?" לטענת ניר, לא היתה בינו לבין צ' מערכת יחסים אינטימית.

באותה העת הוצא ניר לחופשה כפויה מהמשטרה על רקע הפרשה. שטייף פרסמה בגלי צה"ל: "לגל"צ נודע כי הוחלט כבר בעבר להדיח את תת-ניצב גיא ניר, שהעיד בפרשה, אך מי שעצר את המהלך היה המפכ"ל דנינו, שחזר בו אחרי שקיים שיחה עם ניר בלשכתו". בתביעתו טוען ניר כי לא היו דברים מעולם.

לפני 4 שנים שילמה שטייף לנתן זהבי 130 אלף שקלים לאחר שזה הגיש נגדה תביעת דיבה בשל פרסומים נגדו על התנהלות פסולה לכאורה נגד נשים. בית משפט השלום בתל אביב קבע כי על שטייף לשלם לו 390 אלף שקלים, אך בית המשפט המחוזי הפחית את הסכום. בית המשפט קבע, כי פרסומיה של שטייף כלפי זהבי היו "עיתונות לא אחראית".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר