"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
מלהק ריאליטי הורשע ב-18 אישומים של מעשים מגונים: "השיג תמונות עירום במרמה"
עומר שפרינגר (30) ניצל את מעמדו בתעשיית הבידור כדי לפנות ל-19 נשים שונות דרך רשתות חברתיות • הפרקליטות: "ניצל את תמימותן של המתלוננות". ההרשעה - במסגרת הסדר טיעון
"ניצל את אמון הנשים". שפרינגר. צילום: מתוך הפייסבוק של עומר שפרינגר

מלהק ריאליטי הורשע ב-18 אישומים של מעשים מגונים: "השיג תמונות עירום במרמה"

עומר שפרינגר (30) ניצל את מעמדו בתעשיית הבידור כדי לפנות ל-19 נשים שונות דרך רשתות חברתיות • הפרקליטות: "ניצל את תמימותן של המתלוננות". ההרשעה - במסגרת הסדר טיעון

,עודכן
0השמעה
[object Object]

בית משפט השלום בתל אביב הרשיע היום (ראשון) את עומר שפרינגר, מלהק ריאליטי בן 30 מתל אביב, ב-18 אישומים שונים של מעשים מגונים. שפרינגר הודה כי הונה נשים צעירות והשיג מהן תמונות וסרטונים אינטימיים בטענה כי הדבר נדרש לצורך ליהוק לפרויקטים רווחיים בתעשיית הבידור.

על פי כתב האישום המתוקן שהגישה פרקליטות מחוז תל אביב, שפרינגר ניצל את מעמדו כמלהק בתעשיית הבידור כדי לפנות ל-19 נשים שונות דרך רשתות חברתיות.

ניצל את מעמדו כמלהק בתעשיית הבידור. שפרינגר,צילום: מתוך האינסטגרם של עומר שפירנגר

כדי לזכות באמונן של הנשים ולהשיג את הסכמתן לשליחת תמונות אינטימיות, טען שפרינגר כי עליהן לשלוח לו תמונות בבגדי ים, הלבשה תחתונה ואף עירום מלא. הוא הסביר כי התמונות נחוצות לצורך בחינת התאמתן לפרויקטים וישמשו כ"בריף" שיועבר לגורמים האחראים.

בחלק מהמקרים, שפרינגר אף פתח כתובת דואר אלקטרוני פיקטיבית וביקש מהנשים לשלוח אליה את התמונות, בטענה כי היא שייכת לאחראית על הפרויקט. כל זאת, כשהוא יודע היטב כי מדובר בתרמית וכי הפרויקטים המדוברים אינם קיימים כלל.

ביקש תמונות עירום של מועמדות לתוכניות ריאליטי, שפרינגר,צילום: GettyImages

עו"ד נורית פרחי מהפרקליטות, שהגישה את כתב האישום, ציינה כי "הנאשם ניצל את תמימותן של המתלוננות ואת שאיפתן להשתלב בתעשיית הבידור. הוא השתמש במעמדו כדי להשיג תמונות וסרטונים אינטימיים במרמה, לשם סיפוק וגירוי מיני אישי".

ההרשעה הגיעה במסגרת הסדר טיעון, אך טרם הושגה הסכמה לגבי העונש שיושת על שפרינגר. בית המשפט הרשיע אותו בעבירות של גרם מעשה מגונה בהסכמה שהושגה במרמה, ניסיון לגרם מעשה מגונה בהסכמה שהושגה במרמה וניסיון לקבלת דבר במרמה.

גזר הדין צפוי להינתן בחודשים הקרובים, כאשר הפרקליטות צפויה לדרוש עונש מאסר משמעותי בשל חומרת המעשים והיקפם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו