"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חזירי הבר בחיפה: ״תנו לחיות לחיות״ משכה את העתירה, העירייה תמשיך להרחיקם מגבולות העיר
בית משפט השלום מחק את בקשת העמותה ואישר בכך את מדיניות העירייה ורט"ג להרחקת חזירי הבר מגבולות חיפה • "אתה תסכן את הילדים שלנו" צעד ראש עיריית חיפה יונה יהב לעבר עו"ד "תנו לחיות לחיות"
חזירי בר בחיפה. צילום: איי. אף. פי

חזירי הבר בחיפה: ״תנו לחיות לחיות״ משכה את העתירה, העירייה תמשיך להרחיקם מגבולות העיר

בית משפט השלום מחק את בקשת העמותה ואישר בכך את מדיניות העירייה ורט"ג להרחקת חזירי הבר מגבולות חיפה • "אתה תסכן את הילדים שלנו" צעד ראש עיריית חיפה יונה יהב לעבר עו"ד "תנו לחיות לחיות"

מישל מכול
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

חזירי הבר בחיפה -הסוף?בדיון שהתקיים היום (חמישי), אימצה "עמותת תנו לחיות לחיות" את המלצת בית המשפט מפי השופטת שולמית ברסלב, למחוק את הבקשה אותה הגישה כנגד עיריית חיפה ורשות הטבע והגנים. המלצת בית המשפט ניתנה לאחר שמיעת כל טיעוני העירייה ורט"ג ובכך אישר למעשה בית המשפט את מדיניות העירייה ורט"ג להרחקת חזירי הבר מגבולות העיר.

ראש עיריית חיפה יונה יהב "מחויב להברחת החזירים מחיפה", צילום: מישל דוט קום

מהומה החלה בבית המשפט כאשר חילופי דברים נשמעו בין הצדדים ואף ראש עיריית חיפה יונה יהב זעם לעבר עו"ד של עמותת "תנו לחיות לחיות": "תסכן את הילדים שלנו, תבוא מתל-אביב, פרחח. היום נפצעו זקן וילד מחזירים". כזכור, נהב נבחר לראשות העירייה לאחר שהבטיח למגר את תופעת חזירי הבר בחיפה.

החלטת בית המשפט \ דוברות העירייה, צילום: ללא קרדיט

היועצת המשפטית לעירייה עו"ד ימית קליין, שייצגה את העירייה בבית המשפט יחד עם עו"ד וויליאם שוקייר ועו"ד אדווה מוסקוביץ ברכה על ההחלטה אשר מגבה את פעולות העירייה שנועדו לשמור על שלום הציבור, בטחונו ורכושו וזאת בהתאם לחובתה וסמכותה החוקית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...