"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

20 חודשי מאסר נגזרו על מפר הסדר שדרדר פח בוער ופצע קשה אישה בירושלים

על פי כתב האישום, מאיר קצב החליט עם מעורבים נוספים להצית פח אשפה ולחסום באמצעותו את הרחוב • אז, הפח פגע באישה שעברה במקום, מחץ אותה לקיר ופצע אותה קשה

,עודכן
0השמעה
מאות מפרי סדר התפרעו, יידו אבנים והציתו פחים, הפגנת חרדים ארכיון. צילום: נעם ריבקין פנטון

בית המשפט המחוזי בירושלים גזר היום (רביעי) במסגרת הסדר טיעון 20 חודשי מאסר על מאיר קצב, שהורשעבדרדור פח אשפהשפגע ופצע באורח קשה אישה שעברה בשכונת מאה שערים במהלך הפגנה בדצמבר אשתקד.

על פי כתב האישום המתוקן, במסגרת הפרות סדר שהתקיימו ברחוב יחזקאל, החליט הנאשם עם מעורבים נוספים להצית פח אשפה ולחסום באמצעותו את הרחוב.

תיעוד: דרדור הפח הבוער שפצע קשה את האישה בירושלים // קרדיט: חיים גולדברג כיכר השבת

בשעות הערב הציתו חלקם פח אשפה, וכולם החלו לדחוף את הפח בחוזקה ומזוויות שונות על מנת להזיזו ממקומו ולהניע אותו למרכז הכביש. אז הדרדר פח האשפה הבוער לכיוון הכביש המשופע כלפי מטה והחלק הפינתי שבו פגע בעוצמה באישה שעברה במקום.

בעקבות המכה התמוטטה האישה על המדרכה, והנאשם והמעורבים הנוספים ברחו מהמקום. כתוצאה ממעשיהם פונתה האישה לבית החולים ואושפזה בטיפול נמרץ. לביהמ"ש הוצג הסדר הטיעון, הנאשם הורשע בביצוע עבירות של חבלה חמורה בנסיבות מחמירות וסיכון דרכים והיום נגזר דינו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר