"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אמיר רז הודה ברצח בנסיבות מחמירות של אשתו דיאנה ז"ל
הנאשם הודה גם בהתעללות בקטין ובתקיפת קטין • הטיעונים לעונש יחלו בעוד כשלושה חודשים • עו"ד נטלי חגי, מהמחלקה לחקירות שוטרים: "אנחנו מקווים שההליך המשפטי יסתיים במהרה, והמשפחה תוכל להתחיל במסע השיקום"
דיאנה דדבייב ואמיר רז

אמיר רז הודה ברצח בנסיבות מחמירות של אשתו דיאנה ז"ל

הנאשם הודה גם בהתעללות בקטין ובתקיפת קטין • הטיעונים לעונש יחלו בעוד כשלושה חודשים • עו"ד נטלי חגי, מהמחלקה לחקירות שוטרים: "אנחנו מקווים שההליך המשפטי יסתיים במהרה, והמשפחה תוכל להתחיל במסע השיקום"

איציק סבן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

כשנתיים לאחרהרצח המזוויע- הנאשם אמיר רז, השוטר לשעבר, הודה היום (רביעי) בבית המשפט ברצח בנסיבות מחמירות של אשתו דיאנה ז"ל, התעללות בקטין ותקיפת קטין. רז הודה למעשה בעובדות ובכל העבירות שיוחסו לו בכתב האישום. התיק נוהל על ידי המחלקה לחקירות שוטרים במשך כשנתיים. הטיעונים לעונש יחלו בעוד כשלושה חודשים.

עו"ד נטלי חגי, מהמחלקה לחקירות שוטרים, אמרה: "אנחנו מקווים שההליך המשפטי יסתיים במהרה והמשפחה תוכל להתחיל במסע השיקום"

אמיר רז שרצח את אשתו דיאנה הודה בכל העבירות%2F%2F ללא קרדיט

כזכור, רז שוטר לשעבר, סייר משטרה בעיר מודיעין, רצח את אשתו בשתי יריות שאחת מהן פגעה בראשה וגרמה למותה. לאחר מכן הוא התקשר לאימו וביקש ממנה שתבוא לביתו כדי לאסוף את ארבעת ילדיהם, ואז התקשר למפקדו הישיר בתחנה והודה כי ירה ברעייתו.

רצח את אשתו בשתי יריות. אמיר רז בבית המשפט, צילום: יהונתן שאול

מכתב האישום, שהוגש על ידי עורכת הדין נטלי חגי מהמחלקה לחקירות שוטרים בפרקליטות המדינהלבית המשפט המחוזי מרכז לוד, עולה כי רז ירה למוות באשתו דיאנה, מול ארבעת ילדיהם. עוד עולה כי בשעות הבוקר של אותו יום, בין בני הזוג החל ויכוח מילולי. במהלך הוויכוח, היא שפכה על אמיר כוס קפה פושר. בשלב זה, עלה הנאשם לחדר השינה שלו ושל אשתו כדי להחליף את בגדיו. אז, הוא הוציא מהכספת את אקדחו האישי ושם אותו בנרתיק ייעודי הנמצא על מותנו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...