"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מסקנות בדיקת מחדל מצעד הגאווה יפורסמו היום

מתיחות במשטרת ירושלים ובצמרת המשטרה כולה: המסקנות יוגשו היום לשר לביטחון פנים

,עודכן
המחאה בירושלים, שלשום // צילום: נעם ריבקין פנטון // המחאה בירושלים, שלשום

הוועדה לבדיקת מחדל האבטחה המשטרתי במצעד הגאווה בעיר, שהסתיים בהירצחה של הנערה בת ה־16 שירה בנקי ז"ל, תגיש היום לשר לביטחון הפנים גלעד ארדן ולממלא מקום המפכ"ל בנצי סאו את מסקנותיה.

הוועדה, בראשות סגן המפכ"ל לשעבר ניצב בדימוס ישראל יצחק, צפויה לכלול במסקנותיה מסקנות מערכתיות, כמו גם גם מסקנות אישיות נגד קצינים בכירים במחוז ירושלים וייתכן שגם נגד קצינים במטה הארצי. השאלה הגדולה היא מה מידת האחריות שתטיל הוועדה על מפקד מחוז ירושלים, ניצב משה אדרי, ועל קציני המטה הארצי.

כזכור, הדוקר ישי שליסל, שלפני עשור דקר באותו האירוע ונשלח לכלא, שוחרר כחודש לפני קיומו של מצעד הגאווה האחרון. בלא שהוצב עליו פיקוח, הצליח שליסל להערים על השוטרים, להגיע חמוש בסכין, לרצוח את בנקי ולדקור שני צועדים נוספים בטרם נלכד.

בתוך כך, מאות שוטרים איבטחו שלשום תהלוכת מחאה שאירגנה הקהילה הגאה בירושלים. אחד מהם אמר כי "מטרת התהלוכה היא להראות כמה עצוב שיש מקום לאבטחה משטרתית כל כך כבדה, רק כדי ללכת יד ביד ברחובות הבירה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר