"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חשד: הפיץ סרטוני מין בקרב קטינים

בן 25 חשוד שהפיץ סרטונים שלו במהלך משגל • הפציר בקטינים שיקיימו כמה שיותר יחסי מין

,עודכן
הפיץ באמצעות הסלולרי סרטונים שלו מקיים יחסי מין // צילום: Gettyimages (אילוסטרציה) // הפיץ באמצעות הסלולרי סרטונים שלו מקיים יחסי מין

מדריך במסגרת ערב באחד היישובים בעמקים חשוד כי הטריד מינית והפיץ סרטוני תועבה בין חניכיו, קטינים בגילאי 14-16.

על פי החשד, המדריך, בן 25 תושב העמקים, הפיץ באמצעות הטלפון הסלולרי שלו סרטוני תועבה בקרב חניכיו. בסרטונים נראה המדריך מקיים יחסי מין עם צעירה.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

המדריך חשוד גם כי היה נוהג להפציר בחניכיו הצעירים לקיים כמה שיותר יחסי מין.

המשטרה גבתה במהלך השבוע האחרון כמה עדויות ואספה ממצאים רבים. הוא יובא היום לדיון בהארכת מעצרו בפני שופט בבית משפט השלום בנצרת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר