"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

איתמר שמעוני שוחרר למעצר בית

ראש עיריית אשקלון נעצר בחשד לאונס, שוחד והלבנת הון • הוא ישהה עשרה ימים במעצר בית ולא יתקרב לעירייה 40 יום

,עודכן
איתמר שמעוני בבית המשפט // צילום: יוסי זליגר // איתמר שמעוני בבית המשפט

ראש עיריית אשקלון, איתמר שמעוני, שוחרר לפני זמן קצר למעצר בית כשבועיים וחצי לאחר שנעצר בחשד לעבירות של אונס, שוחד והלבנת הון. בצאתו מהמעצר סירב שמעוני לשוחח עם הכתבים.

צילום : שמואל בוכריס

שמעוני ישהה במעצר בית מלא במשך עשרה ימים ונאסר עליו להתקרב לבניין העירייה לתקופה של ארבעים יום.

כזכור, שמעוני נעצר בעקבותתלונהשהגישה אישה אשר עבדה עימו בעבודתו הקודמת ואשר טענה כי נאנסה על ידו וכי כדי להשתיק אותה שילם לה דמי שתיקה בסך מאות אלפי שקלים שקיבל כשוחד מקבלן באשקלון בתמורה לקידום פרויקטים של נדל"ן בעיר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר