כתב אישום הוגש השבוע נגד צעיר ממזרח ירושלים, אשר תקף נהג באמצעות מוט של נרגילה, וגרם לו לחבלות. האירוע התרחש מוקדם יותר החודש בשכונת א-טור שבמזרח ירושלים. הנאשם נעצר על ידי המשטרה, וביום שני השבוע הוגש נגדו כתב אישום על ידי יחידת התביעות המשטרתית של מחוז ירושלים.
הנהגים נחסמו בכביש בעקבות רכב תקוע. אחד הנוסעים יצא מהרכב וניסה לעצור את התנועה שהגיעה ממול כדי שיוכלו לעקוף את החסימה ולהמשיך בנסיעה. קרוב משפחתו של הנאשם, שהגיע לשם ברכבו, סירב להיענות לבקשה, ודרש מהשלושה לפנות את נתיב הנסיעה. לאחר מכן יצא מהרכב והחל להכות את הנהג, ובין השניים התפתח עימות כששני הנוסעים הנוספים ברכב ניסו להפריד ביניהם.
זמן קצר לאחר מכן הגיע למקום בריצה הנאשם, והצטרף לקטטה. הוא הכה את הנהג בפניו, ואז לקח לידיו מוט של נרגילה. כשהשניים קרבו לעבר הנהג שביקש לעקוף את החסימה, הם החלו להכות אותו בראשו, וכתוצאה מכך גרמו לו לפציעה.
קצין החקירות והמודיעין של תחנת שלם במחוז ירושלים, רפ"ק נדב רפפורט, ציין כי: ״הנאשם נעצר תוך פעילות חקירתית של תחנת שלם במחוז ירושלים ולפני מספר ימים הוגש נגדו כתב אישום על ידי יחידת התביעות המשטרתית של מחוז ירושלים. בהתאם למדיניות מפקד מחוז ירושלים, נפעל ביד קשה וללא פשרות כנגד כל אירוע אלימות מכל סוג שהוא, במטרה למצות את הדין עם העבריינים״.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו