"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"חמאס החוצה": המוני פלשתינים מפגינים ברצועה נגד ארגון הטרור
בתיעודים ברשתות החברתיות נראים המונים מוחים ברחובות עזה • במספר סרטונים נראים המפגינים קוראים להפסקת המלחמה

Loading...

הפגנות של פלשתינים בחאן יונס נגד חמאס: "חמאס החוצה, החוצה, החוצה"

"חמאס החוצה": המוני פלשתינים מפגינים ברצועה נגד ארגון הטרור

בתיעודים ברשתות החברתיות נראים המונים מוחים ברחובות עזה • במספר סרטונים נראים המפגינים קוראים להפסקת המלחמה

שחר קליימן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מחאה חריגה פרצה היום (שני) בחאן יונס עם המוני פלשתינים שיצאו נגד ארגון הטרור חמאס. בתיעודים ברשתות החברתיות הופיעו פלשתינים רבים שקראו: "חמאס החוצה, החוצה, החוצה". בסרטונים אחרים קראו המפגינים להפסקת המלחמה.

כלי תקשורת ערביים דיווחו כי מאז חצות זוהו 71 הרוגים בתקיפות צה''ל ברחבי רצועת עזה. במהלך הבוקר מקורות פלשתיניים דיווחו על כוח מיוחד שהסתנן לחאן יונס וחיסל בכיר בארגון הטרור ועדות ההתנגדות. בה בעת, דווח כי מג"ד בחמאס בשם אבו אחמד חוסל בחאן יונס. בימים האחרונים דווח בכלי תקשורת ערביים כי בכירי חמאס מוחמד סינוואר מוחמד שבאנה אכן חוסלו בתקיפה על מנהרה תת קרקעית באזור.

מפגינים נגד חמאס ברצועת עזה (ארכיון), צילום: אי.פי.איי

מוקדם יותר היום, דובר צה''ל בערבית אביחי אדרעי פרסם הודעת פינוי נרחבת לאזורי חאן יונס, בני סוהליא ועבסאן. בהמשך לכך תועדו פלשתינים רבים שהתפנו מערבה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...