"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ערוץ סעודי מדווח: בהנהגת חמאס עדיין מתייעצים במסגרת ההצעה לעסקת חטופים
בארגון הטרור מתמקדים בצורך בהפסקת אש כוללת בעזה ובמתן ערבויות להפסקת המלחמה • מקורות מסרו לעיתון כי בהתייעצויות בתוך הארגון, עלה הצורך שהתשובה לא תתחיל בעמדה שלילית שתנוצל על ידי ישראל או על ידי ארה"ב, כדי להפעיל לחץ נוסף • עוד נטען כי "אין חשש לגורל החטופים וישראל לא הצליחה ולא תצליח להגיע אליהם"
כ:ץ: "בראש סדר העדיפויות". עסקת חטופים (ארכיון). צילום: ללא

ערוץ סעודי מדווח: בהנהגת חמאס עדיין מתייעצים במסגרת ההצעה לעסקת חטופים

בארגון הטרור מתמקדים בצורך בהפסקת אש כוללת בעזה ובמתן ערבויות להפסקת המלחמה • מקורות מסרו לעיתון כי בהתייעצויות בתוך הארגון, עלה הצורך שהתשובה לא תתחיל בעמדה שלילית שתנוצל על ידי ישראל או על ידי ארה"ב, כדי להפעיל לחץ נוסף • עוד נטען כי "אין חשש לגורל החטופים וישראל לא הצליחה ולא תצליח להגיע אליהם"

שחר קליימן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בכיר בחמאס מסר היום (שני) לערוץ הסעודי "א-שרק ניוז" כי הם עדיין בוחנים נייר המסגרת מפסגת המודיעין בפאריז ומתייעצים לגביו. לדבריו, הנייר נבחן על ידי הנהגת חמאס וארגוני טרור אחרים, ויש להם "הערות מהותיות לגביו, במיוחד לגבי מה שנוגע להפסקה מוחלטת של המלחמה ולערבויות הבינלאומיות הקשורות בכך".

הבכיר הוסיף כי חמאס טען בפני המתווכים כי "גם ישראל לא העבירה תשובה רשמית לנייר העמדה ביום ראשון", וכי אין ערוץ משא ומתן ישיר עם ישראל.

נמשכת הלחימה בין כוחות צה״ל למחבלי חמאס במרכז העיר עזה %2F%2F רשתות ערביות

מוקדם יותר היום, דיווח העיתון הלבנוני "אל-אחבאר", המקורב לחיזבאללה, כי הנהגת חמאס עדכנה את הצד הקטארי לגבי המסגרת הכללית של התשובה שתימסר. גם כאן דווח כי בחמאס התמקדו בצורך בהפסקת אש כוללת בעזה ובמתן ערבויות להפסקת המלחמה.

מקורות בחמאס מסרו לעיתון כי בהתייעצויות בתוך ארגון הטרור עלה הצורך שהתשובה לא תתחיל בעמדה שלילית שתנוצל על ידי ישראל או על ידי ארה"ב, כדי להפעיל לחץ נוסף. עם זאת, נכתב כי חמאס ביסס את עמדתו על המצב בשטח, כאשר התשובה של הנהגת ארגון הטרור בעזה היא שהקשיים היחידים שלהם נוגעים ל"טרגדיה האנושית" של העזתים. על כן עצירת המשבר מחייבת את הפסקת המלחמה בצורה ברורה וחד משמעית. זאת בנוסף על התחייבות להסיר את המצור על רצועת עזה ולהתחיל בהליך שיקום.

""אין חשש לגורל החטופים", יחיא סינוואר, צילום: אי.פי

ב"אל-אחבאר" נטען כי הנהגת חמאס בעזה (סינוואר ודף) עדכנה את הנהגת החוץ (הנייה) בדוחא כי "אין חשש לגורל החטופים וישראל לא הצליחה ולא תצליח להגיע אליהם". עוד נטען כי לארגון יש יכולת ומנגנונים שמאפשרים לשמור על החטופים. לבסוף בהנהגת חמאס בעזה הדגישו כי "ההתנגדות רוצה לסיים את המלחמה עכשיו אבל לא מתמודדת עם לחץ כלשהו בשטח שדוחף אותה לוויתורים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...