"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
תיעוד

דיווח פלשתיני: צעירים העלו באש את תחנת המשטרה של חמאס ברפיח

צעירים עזתים שרפו את תחנת המשטרה לאחר שבן משפחתם נורה למוות • הם הטילו את האחריות על חמאס • במקום התפתחו עימותים בין מחבלי חמאס לתושבים • בתוך כך פלשתינים מדווחים כי כוחות צה"ל נערכים מחדש באזורים שונים ברצועה

,עודכן
0השמעה

תיעוד: צעירים העלו באש את תחנת המשטרה של חמאס ברפיח // רשתות ערביות

צעירים עזתים הבעירו היום (ראשון) צמיגים מול תחנת המשטרה של חמאס ברפיח. זאת בעקבות ירי לעבר אחד התושבים שנגמר במותו. הצעירים הטילו את האחריות על הנהגת חמאס. על פי הדיווחים, במקום התפתחו עימותים בין עזתים למחבלי חמאס.

בתוך כך, בצפון רצועת עזה דיווחו תושבים פלשתיניים כי כוחות של צה"ל נערכים מחדש באזורים שונים, לרבות בית חאנון. במקום זה צה"ל הכריז לאחרונה כי סיים את משימותיו ולפי הערכה של מכון מחקר אמריקני, נטרל את יכולותיו של גדוד חמאס שפעל בו.

מחבלים חמושים על משאיות סיוע הומניטרי,צילום: רשתות ערביות

הדיווח הזה מצטרף לדיווחים נוספים על התנגדותם של תושבי עזה לחמאס ופעולותיו. דובר צה"ל בערבית פרסם הקלטה של שיחה בין תושב עזה לקצין מודיעין בה נשמע הוא נשמע מאשים את חמאס בעקבות המלחמה."אללה יקלל אותם, אבו מנהרות ואבו בתי מלון. הרסו אותנו, החזירו אותנו מאה שנה אחורה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר