"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ג'ונסון נפגש עם הרצוג: "ההחלטה להכריז על חמאס כארגון טרור הייתה קשה - אבל נכונה"

בפגישתו עם ראש ממשלת בריטניה אמר נשיא המדינה כי ההכרזה הבריטית היא "מסר חשוב מאוד לרדיקלים עולמיים שמנסים לערער את המזרח התיכון" • ג'ונסון שיבח את עמדת ישראל בוועידת האקלים: "הייתם נהדרים"

דמיאן פצ'טר, לונדון
,עודכן
0השמעה
הנשיא יצחק הרצוג בפגישתו עם ראש ממשלת בריטניה בוריס ג'ונסון, צילום: אי.פי.אי

"ההכרזה על חמאס כארגון טרור הייתה החלטה נכונה - קשה ושנויה במחלוקת, אבל זה הדבר הנכון" – כך אמר ראש ממשלת בריטניה בוריס ג'ונסון לנשיא המדינה יצחק הרצוג, בפגישתם היום (שלישי) שהתקיימה במשכנו הרשמי שברחוב דאונינג 10.

ג'ונסון הוסיף כי "ההחלטה התקבלה לדעתי כמעט מיד לאחר האירוע המחריד שראינו בישראל. דבר נורא, נורא", בהתייחסו לפיגוע ביום ראשון בעיר העתיקה, שבומחבל פתח באש לעבר אזרחים וכוחות מג"ב.

הדברים נאמרו לאחר שהרצוג הודה לג'ונסון על המאמצים של ממשלת בריטניה בתחום המאבק בטרור לאחר שהכריזה על חמאס, על כל זרועותיו, כארגון טרור. "זה מסר חשוב מאוד לארגוני טרור ולרדיקלים עולמיים שמנסים לערער את המצב במזרח התיכון", אמר הנשיא.

פגישת הרצוג-ג'ונסון: הנשיא מודה על ההכרזה על חמאס ומזהיר מפני כוונות איראן // צילום: דמיאן פצ'טר

לקראת המו"מ שיתחדש ב-29 לחודש בווינה בין איראן למעצמות, הציג הרצוג את עמדת ישראל כשציין כי "כשאתם נכנסים למשא ומתן על הגרעין האיראני, אנו מצפים מבעלות בריתנו להיות כמה שיותר קשוחות, כי אנחנו לא מאמינים שהם פועלים בתום לב".

בתגובה, אמר ר"מ בריטניה כי "אנחנו רואים מצב שבו לעולם אין הרבה זמן", והמשיך בשבחים על עמדתה של ישראל בוועידת האקלים בגלזגו (ה-COP26) - נושא שבו נגע הנשיא גם במהלך פגישתו אמש עם יורש העצר הבריטי, הנסיך צ'ארלס. "הייתם נהדרים", אמר ג'ונסון.

מוקדם יותר היום נפגשו הנשיא הרצוג ורעייתו מיכל עם מנהיגי יהדות בריטניה, באירוע שאורגן על ידי הסוכנות היהודית ושגרירות ישראל, בהשתתפות השגרירה ציפי חוטובלי ומנכ"לית הסוכנות היהודית, אמירה אהרונוביץ'.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר