"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
החבר האחרון של ישראל בממשל טראמפ? "קול של היגיון"
על רקע הביקורת הבינלאומית הגוברת על ישראל, שגריר ארה"ב בישראל יצא להגנת הפעילות נגד חיזבאללה ותקף את צרפת • ביסמוט הודה לו על התמיכה במדינה: "תודה על הבהירות וההיגיון הבריא"
האקי: "ישראל תוקפת כשהיא מותקפת". צילום: גדעון מרקוביץ'

החבר האחרון של ישראל בממשל טראמפ? "קול של היגיון"

על רקע הביקורת הבינלאומית הגוברת על ישראל, שגריר ארה"ב בישראל יצא להגנת הפעילות נגד חיזבאללה ותקף את צרפת • ביסמוט הודה לו על התמיכה במדינה: "תודה על הבהירות וההיגיון הבריא"

שירית אביטן כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

שגריר ארה"ב בישראל,מייק האקבי, תקף את שר החוץ הצרפתי ז'אן-נואל בארולאחר שזה קרא לישראל להפסיק את פעולותיה בלבנון ודרש מארצות הברית להפעיל עליה לחץ. בתגובה, כתב האקבי ברשת X: "האם צרפת מקבלת את כל המידע שלה מחיזבאללה?", והזכיר כי רק אמש נהרגו ארבעה חיילים ישראלים.

לדבריו, "ישראל תוקפת כשהיא מותקפת", והפסקת אש תתאפשר רק כאשר חיזבאללה יפסיק לירות ולהרוג.

דבריו של האקבי הגיעו לאחר ששגריר ישראל בארצות הברית, יחיאל לייטר, פרסם ברשת החברתית רשימה מפורטת של תקיפות והפרות שביצע חיזבאללה מאז כניסת הפסקת האש לתוקף, בניסיון להדגיש כי הארגון ממשיך לפעול נגד ישראל חרף ההבנות שהושגו.

"העבודה שלי היא לייצג את ארצות הברית מול הישראלים, אבל זאת גם העבודה שלי לייצג את המשמעות של ישראל מול ארצות הברית", אמרהאקבי באירוע הפתיחה של הכנס הבינלאומי למורשת ישראליתועתיקות ביהודה ושומרון שנערך באתר ההרודיון שבגוש עציון. "המורשת שלכם היא גם המורשת שלנו. בלי המורשת שלכם אין מורשת לארצות הברית". האקבי חתם את דבריו באמירה: "הדרך היחידה לבטל את המורשת של ישראל היא לעצום עיניים ולאטום אוזניים, כי ההיסטוריה חקוקה פה על כל סלע".

יו"ר ועדת החוץ והביטחון, בועז ביסמוט, בירך על דבריו של האקבי וכתב לו ברשת X:"תודה לך! היית מקור של בהירות והיגיון בריא בתקופה שבה קשה היה למצוא אותם". ביסמוט שיבח את עמידתו לצד ישראל בתקופה שבה גוברת הביקורת הבינלאומית על פעילותה בלבנון, והביע הערכה לתמיכתו הפומבית בזכותה של ישראל להגן על עצמה מול איומי חיזבאללה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...