"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
האולטימטום הסתיים

הפגישה הדרמטית בטורקיה - וההיערכות הישראלית לחידוש המלחמה בעזה

האולטימטום שניתן לחמאס לפירוק מנשקו יגיע היום לסיומו • על פי הצהרות בכיריו הוא לא צפוי להסכים למהלך • במועצת השלום דורשים תשובה עד סוף השבוע הזה

,עודכן
0השמעה
כוחות צה"ל ברצועת עזה במהלך מבצע להחזרתו של החטוף החלל רן גואילי. צילום: דובר צה"ל

ישראל נערכת לחזרה ללחימה בעזה: היום מגיע לסיומו האולטימטום שניתן לחמאס להיענות בחיוב לדרישת ארה"ב לפירוק הארגון מנשקו. ראש מועצת השלום בעזה מלאדנוב צפוי להיפגש היום בטורקיה עם נציגי חמאס ולקבל מהם תשובה ביחס לדרישה הכרוכה בהסכם.

תיעוד מתקיפת המחבל // דובר צה"ל

על פי דברים של בכירי חמאס לאורך הימים האחרונים נראה כי ההסתייגות מהמהלך כצפוי איתנה. יש לציין כי הסכם הפסקת האש בעזה כפוף לדרישת הפירוז מנשק. בישראל נערכים לחזרה ללחימה במידה שאכן חמאס יעמוד בסירובו גם היום.

כזכור, מוקדם יותר השבוע פורסם בניו יורק טיימס כי לחמאס נמסר תאריך יעד סופי למסירת עמדתו. עד כה, חמאס דחה את הדרישות למסור את נשקו לאנשי "הממשלה הטכנוקרטית" של עזה.

מחבלי חמאס בעזה,צילום: AP

אתמול (רביעי) חיסלו כוחות צה"ל מחבל חמאס שפעל בכסות של עיתונאי אל-ג'זירה. בהודעת דובר צה"ל נאמר כי "כוחות צה"ל בפיקוד הדרום תקפו וחיסלו את מחמד סמיר מחמד ושאח, מחבל מרכזי במטה ייצור הרקטות ואמצעי הלחימה של ארגון הטרור חמאס, שתכנן לבצע מתווי טרור נגד כוחות צה"ל הפועלים במרכז רצועת עזה".

.,צילום: דובר צה"ל

ושאח פעל תחת כסות של עיתונאי אל-ג'זירה וניצל את התפקיד לצורך קידום פעולות טרור נגד כוחות צה"ל ומדינת ישראל. בפועל, לקח ושאח לאורך המלחמה בפעילות לייצור רחפנים, רקטות ואמצעי לחימה, ועסק בהעברת אמצעי לחימה ברצועת עזה.

המחבל שחוסל, עבד אל רחמן,צילום: דובר צה"ל

כמו כן, היום פורסם כי צה"ל ושב"כ תקפו בהובלת פיקוד הדרום וחיסלו ביום ראשון את עבד אל רחמן עמאר חסן חודרי, מחבל בג'יהאד האסלאמי, שפעל לקידום מתווה טרור בצפון הרצועה. בנוסף לכך, חודרי לקח חלק בפשיטה לקיבוץ ניר עוז במהלך הטבח הרצחני ב-7 באוקטובר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר