"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לראשונה אי פעם שגרירות ארה״ב העניקה שירות קונסולרי ביו״ש

אפרת, ששליש מתושביה הם אזרחים אמריקנים, נבחרה להיות היישוב הראשון שזוכה לשירות החדש • במסגרת השירות התאפשר לתושבים להפיק דרכונים חדשים, לחדש דרכונים, לאמת חתימות על מסמכים רשמיים ועוד - מבלי להגיע לירושלים או לתל אביב

,עודכן
0השמעה
צוות של שגרירות ארה"ב העניק שירותים קוסנולריים ביו"ש. צילום: דוברות מועצת אפרת

לראשונה ביהודה ושומרון, שגרירות ארצות הברית העניקה היום (שישי) שירותים קונסולריים רשמיים ביישוב אפרת.

במסגרת המהלך, הגיע צוות קונסולרי מטעם השגרירות והעניק שירותים מרוכזים לאזרחים אמריקנים המתגוררים באפרת ישירות בתחומי היישוב. האירוע התקיים במעמד ראש המועצה המקומית אפרת, דובי שפלר, נציגי הנהלת המועצה, וכן קונסול כללי ומתאם קונסולרי של ארה"ב, מארק מאראנו, שעמד בראש המשלחת מטעם השגרירות.

אפרת, המונה למעלה מ־14 אלף תושבים, מאופיינת בקהילה גדולה של אזרחים אמריקנים. על פי נתוני המועצה, כשליש מתושבי היישוב מחזיקים באזרחות אמריקנית. במסגרת השירות, יכלו תושבי אפרת לבצע במקום מגוון פעולות קונסולריות, ובהן: הנפקת דרכונים חדשים, חידוש דרכונים קיימים, רישום לידה של ילדים שנולדו מחוץ לארצות הברית, אימות חתימות על מסמכים רשמיים ושירותים נוספים - מבלי להידרש להגעה לירושלים או תל אביב.

מדובר במהלך תקדימי, כחלק מיוזמה חדשה של שגרירות ארה"ב בישראל להנגשת שירותים קונסולריים לקהילות אזרחים אמריקנים ברחבי הארץ.

ראש המועצה, דובי שפלר, אמר במהלך האירוע: "תודה לשגרירות ארה"ב על היום הנפלא הזה כאן באפרת. זו עדות לשיתוף פעולה מצויין שלנו באפרת עם השגרירות ובפרט עם השגריר מייק האקבי. זה לא רק שירות לאזרחים האמריקאיים תושבי אפרת, אלא אמירה חדה ונחרצת של ארה"ב בראשותו של הנשיא טראמפ שאומרת שאפרת היא חלק בלתי נפרד ממדינת ישראל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר