"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
הדד-ליין של ישראל וארה"ב לפירוק חמאס מנשקו
טראמפ ונתניהו סיכמו על תאריך יעד • כמו כן, צוותים יקבעו קריטריונים ברורים למה נחשבת לפירוק מעשי
מחבלי חמאס. צילום: רויטרס
פרסום ראשון

הדד-ליין של ישראל וארה"ב לפירוק חמאס מנשקו

טראמפ ונתניהו סיכמו על תאריך יעד • כמו כן, צוותים יקבעו קריטריונים ברורים למה נחשבת לפירוק מעשי

,עודכן
0השמעה
[object Object]

פרק הזמן שישראל וארה"ב יקציבו לחמאס להתפרק מנשקו עומד על חודשיים. ל"היום" נודע כי כך סוכםבפגישה בין ראש הממשלה בנימין נתניהו והנשיא דונלד טרמאפאמש במאר-א-לאגו.

ראש הממשלה נתניהו עם נשיא ארה״ב דונלד טראמפ בפלורידה במסגרת ארוחת צהריים//עומר מירון/ לע״מ

עוד נודע כי הצוותים של שתי המדינות קובעים קריטריונים ברורים ומוסכמים מה המשמעות המעשית של פירוק חמאס.

בישראל חוששים כי חמאס ישמר את מרבית החימושים והאמצעים שבידיו.

שתי המדינות מסכימות כי אי אפשר יהיה לקבל מצב כזה. כמו כן סוכם כי פירוק חמאס מנשקו ופירוז עזה כולל את הרס המנהרות. אם חמאס לא יתפרק מנשקו, כפי שצפוי, הכדור יחזור לישראל ולצה״ל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו