"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ערוכים לקריסת מתווה 20 הנקודות של טראמפ: ישראל וארה"ב מכינות חלופה לעתיד עזה

חתנו של הנשיא ויועצו הקרוב, ג׳רארד קושנר, אמר בימים האחרונים כי הוא עובד על Plan B למקרה שזו הנוכחית תיכשל • המתווה הנוכחי עדיין לא הביא לפירוק חמאס מנשקו וטרם נמצאה המדינה שתסכים לסכן את חייליה בעימות צבאי ישיר עם מחבלי חמאס

,עודכן
0השמעה
הרמטכ"ל, ג'ארד קושנר וסטיב וויטקוף ברצועת עזה. צילום: דובר צה"ל

‏ישראל וארצות הברית מכינות שתיהן תוכניות חלופיות לעתיד עזה, למקרה שמתווה 20 הנקודות של הנשיא טראמפ ייכשל.

דבריו של השליח המיוחד סטיב וויטקוף ששודרו בהלוויתו של סמ״ר איתי חן// משפחת חן

חתנו של הנשיא ויועצו הקרוב, ג׳רארד קושנר, אמר בימים האחרונים כי הוא עובד על Plan B כדי שתהיה בידיו תוכנית חלופית למקרה שזו הנוכחית תיכשל.

קושנר אמר את הדברים לגורם ישראלי על רקע המורכבות הרבה שיש במתווה הנוכחי, באשר לפירוק חמאס מנשקו ולשאלה איזו מדינה תסכים לסכן את חייליה בעימות צבאי ישיר עם מחבלי חמאס. עד כה לא ידוע על אף מדינה שמוכנה לעשות זאת.

מזכיר המדינה רוביו במפקדה האמריקנית בקריית גת,צילום: אי.אף.פי

מצרים הכשירה בהסכמת ארצות הברית וישראל כוח של 5000 עזתים שאמורים להילחם בחמאס, אולם לא ברור האם תהיה להם נכונות לעשות זאת.

בנוסף, כפי שפרסמנו אתמול (שלישי), קושנר הבהיר כי הצד המערבי של עזה לא ישוקם לפני שעזה תפורז וחמאס יפרק מנשקו. לקושנר ברור שהשגת מטרות אלה היא משימה קשה ולכן הוא גם עובד על חלופה.

רכב הצלב האדום בעזה,צילום: א.פי.איי

בד בבד הרמטכ״ל אייל זמיר אמר בישיבת הקבינט האחרונה כי צה״ל מכין תוכנית חלופית למקרה שהמאמצים האמריקניים לא יעלו יפה. זמיר אמר כי התוכנית החלופית תוצג בקרוב לשרי הקבינט.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר