"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
ההסתדרות הציונית: חגואל ובן גביר בפנים; מיקי זוהר, הדמוקרטים ויאיר גולן - בחוץ
מסתמן: עוצמה יהודית שהוחרמה על ידי הסיעות של היהדות הרפורמית ולמעשה לא קיבלה שום תפקיד תהיה בפנים ותקבל תפקידים
מיקי זוהר. צילום: לירון מולדובן

ההסתדרות הציונית: חגואל ובן גביר בפנים; מיקי זוהר, הדמוקרטים ויאיר גולן - בחוץ

מסתמן: עוצמה יהודית שהוחרמה על ידי הסיעות של היהדות הרפורמית ולמעשה לא קיבלה שום תפקיד תהיה בפנים ותקבל תפקידים

,עודכן
0השמעה
[object Object]

אחרי הניסיון למנות אתיאיר נתניהו לראש מחלקה אמש, כרגע על פי הסיכומים העדכניים, יעקב חגואל חזר לתמונה לתפקיד יו"ר ההסתדרות הציונית ברוטציה עם המזרחי (המפד"ל לשעבר).

חגואל הוא מי שהתמודד מול השר מיקי זוהר על ראשות ההסתדרות הציונית והדברים אף הגיעו לבית הדין של הליכוד.

בלעדי: הרגע שבו שמו של יאיר נתניהו עלה בדיון בהסתדרות הציונית \ ללא קרדיט

מה שמסתמן כעת הוא שעוצמה יהודית שהוחרמה על ידי הסיעות של היהדות הרפורמית ולמעשה לא קיבלה שום תפקיד תהיה בפנים ותקבל תפקידים ואילו סיעת הדמוקרטים בחוץ.

יעקב חגואל, יו"ר ההסתדרות הציונית העולמית בוועידת המחר של "ישראל היום",צילום: גדעון מרקוביץ'

ההסתדרות הציונית היא גוף שמאגד בתוכו את כל המוסדות הציוניים כמו קק״ל והחטיבה להתיישבות, והוא מורכב לפי מפתח שבו כל מפלגה בכנסת מקבלת שני נציגים על ח"כ אחד. גם ליהדות התפוצות יש כוח רב בהסתדרות הציונית, מדובר בתפקידים עם הרבה השפעה וכסף ולכן הסיעות מתחרות ביניהם על התפקידים.

שלושה מקורות שונים אישרו ל"ישראל היום" כי בביקורו האחרון בוושינגטון, ראש הממשלה בנימין נתניהו קיים בין הפגישות עם נשיא ארה״ב דונלד טראמפ ובכירי הממשל, פגישות עם צירי הליכוד העולמי, וזאת על מנת להבטיח את בחירתו של מיקי זוהר לתפקיד היו"ר, דבר שהיה מובטח עד אמש, עד לפני ששמו של יאיר נתניהו עלה כמועמד לתפקיד ראש מחלקה.

אתמול כזכור, ניסה שר התרבות מיקי זוהר לקדם את מינויו של יאיר נתניהו, בנו של ראש הממשלה כחבר הנהלה בהסתדרות הציונית, כחלק מההסכמות שהושגו במסגרת הדיל של זוהר במוסדות הלאומיים, עם מפלגות השמאל בהסתדרות ועם ליברמן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו