"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
סער: "בית הדין הבינ"ל לצדק הוא לא בית משפט - אלא קרקס פוליטי מושחת"
שר החוץ נפגש בצהריים עם עמיתתו מאלבניה וחתם איתה על שורה של הסכמים • במסיבת העיתונאים אמר: "חמאס 'מטפטף' את החזרת החטופים החללים באיטיות מכוונת כדי להשהות את ההגעה לשלב השני - פירוק הנשק"
סער עם שרת החוץ של אלבניה, אליסה ספירופאלי. צילום: רפי בן חקון ורונן חורש

סער: "בית הדין הבינ"ל לצדק הוא לא בית משפט - אלא קרקס פוליטי מושחת"

שר החוץ נפגש בצהריים עם עמיתתו מאלבניה וחתם איתה על שורה של הסכמים • במסיבת העיתונאים אמר: "חמאס 'מטפטף' את החזרת החטופים החללים באיטיות מכוונת כדי להשהות את ההגעה לשלב השני - פירוק הנשק"

אלינור שירקני-קופמן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

שר החוץ, גדעון סער, אירח בצהריים (חמישי) את אליסה ספירופאלי, שרת החוץ והעניינים האירופיים של אלבניה במשרד החוץ בירושלים. השניים קיימו פגישה בארבע עיניים ולאחר מכן מפגש מורחב בהשתתפות הצוותים. לאחר פגישתם חתמו השרים על מזכרי הבנות לשיתופי פעולה בנושא הכשרות דיפלומטים והדיפלומטיה הציבורית. לאחר מכן, ערכו השרים מסיבת עיתונאים משותפת.

סער ועמיתתו האלבנית, צילום: רפי בן חקון ואורן חורש

במהלך דבריו התייחס שר החוץ סער לפרסום חוות הדעת של בית הדין הבינ"ל לצדק ואמר: "זה לא בית משפט - זה קרקס פוליטי מושחת, שאויבי ישראל מנצלים כנשק נגדה. משתמשים בו כדי לכפות על ישראל צעדים שיסכנו את ביטחוננו. לא נסכים לשתף פעולה עם אונר״א, ארגון שהעובדים שלו השתתפו בטבח ה-7 באוקטובר. זה מזעזע ומביש שארגון של האו״ם נגוע במחבלים. אונר״א עדיין מעסיקה מעל 1,400 מחבלי חמאס! אין שום גורם בעולם שיכול לכפות זאת על ישראל. השותפות המרושעת הזו מוגנת כיום בידי מה שמכונה ״בית המשפט״ של האו״ם. המערכת הזאת רקובה מן היסוד".

באשר לתוכנית טראמפ לסיום המלחמה בעזה, אמר סער: "ישראל מחויבת לפעול להצלחת תוכנית טראמפ. יש קשיים ביישום, אבל אנו עושים ונעשה כל שביכולתנו כדי לפעול למען הצלחתה. חמאס והג’יהאד האסלאמי חייבים להתפרק מנשקם. עזה חייבת להיות מפורזת. אסור להם להוות יותר איום על ביטחון ישראל ואזרחיה. אנחנו לא נוותר על הדבר הזה. זה בליבת תוכנית טראמפ. תקיפות של חמאס נגד כוחותינו לא יתקבלו - ויענו בתגובות עוצמתיות״.

רפי בן חקון ורונן חורש

באשר לחטופים החללים אמר סער: "חמאס חייב לעמוד בהסכם. אנו יודעים שהוא יכול להשיב בקלות את רוב 13 החטופים החללים שנותרו בידיו. הוא מטפטף את ההחזרה באיטיות מכוונת כדי להשהות את ההגעה לשלב השני - פירוק הנשק. חמאס מתעלל בברבריות במשפחות שכבר סובלות יותר משנתיים ורק רוצות להביא את בניהם לקבר ישראל. אנחנו דורשים את השבת כל החללים שחמאס מחזיק באופן מידי ללא דחיות!".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...