"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דיווח ערבי: השינויים שהוכנסו להסכם ברגע האחרון

דיווחים ערביים: הסכם הפסקת אש מלא כולל נסיגה הדרגתית של צה"ל מ-70% מרצועת עזה • "אל-ג'זירה" דיווח כי ההסכם נמצא בניסוח הסופי

,עודכן
0השמעה
חיבוקים בשארם לקראת הגעה להסכם. צילום: ללא

הערוץ "סקיי ניוז" בערבית דיווח הלילה (בין רביעי לחמישי) ממקורותיו כי הסכם הפסקת האש המלא כולל נסיגה הדרגתית של צה"ל מ-70% מרצועת עזה, ויישום עסקת חטופים.בתוך כך, הערוץ אל-חדת' דיווח ממקורותיו כי החתימה של ישראל וחמאס תתבצע בשעה 12:00 בצהריים ביום חמישי.

מקורות מצריים מסרו לערוץ "אל-ערביה" כי חמאס הסכים לטיוטת הפסקת האש והחתימה תתבצע בתוך שעות.

ניצן אלון ור"מ קטאר,צילום: רשתות ערביות

הערוץ הקטארי "אל-ג'זירה" דיווח כי ההסכם נמצא בניסוח הסופי בין הצדדים לאחר שהתגברו על כל המכשולים העיקריים. לפי מקורות הערוץ, המתווכים קיבלו תגובות חיוביות מישראל ומחמאס בנושא השלב הראשון של תוכנית טראמפ.

בכלי תקשורת ערביים פורסמו תמונות נדירות במיוחד מתוך חדר המו"מ בשארם א-שייח, שם מתקרבים לחתימה על עסקה. בין התמונות שפורסמו, אחת חריגה במיוחד, של ראש ממשלת קטאר מוחמד אל-ת'אני לוחץ יד לאלוף במילואים ניצן אלון, שבועות בודדים אחרי התקיפה שגררה מתיחות חסרת תקדים בין ישראל לדוחא

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר