"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
החלה פגישת נתניהו עם מזכיר המדינה האמריקני מרקו רוביו
רוביו נחת אתמול בישראל וביקר עם רה"מ בכותל המערבי • לאחר פגישת השניים היום, צפוי מזכיר המדינה להמשיך לפגישה עם יו"ר הכנסת אוחנה ובהמשך גם לפגוש משפחות חטופים

Loading...

רה"מ נתניהו בפגישתו עם מזכיר המדינה רוביו // איתי בית-און, לע״מ

החלה פגישת נתניהו עם מזכיר המדינה האמריקני מרקו רוביו

רוביו נחת אתמול בישראל וביקר עם רה"מ בכותל המערבי • לאחר פגישת השניים היום, צפוי מזכיר המדינה להמשיך לפגישה עם יו"ר הכנסת אוחנה ובהמשך גם לפגוש משפחות חטופים

שירית אביטן כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

פגישת ראש הממשלה נתניהו עם מזכיר המדינה האמריקני מרקו רוביו החלה לפני זמן קצר. בשעה 11:30 צפויים להצטרף עליה שרי הקבינט המצומצם, כשבהמשך צפויים השניים למסור הצהרה.

פגישת רוביו ונתניהו,

לאחר נחיתתו אתמול (ראשון), ביקר רוביו בכותל עם ראש הממשלה בנימין נתניהו. לאחר פגישת השניים היום, צפוי רוביו להמשיך לביקור בעיר דוד עם יו"ר הכנסת אמיר אוחנה ובהמשך גם להיפגש עם משפחות חטופים.

מזכיר המדינה%2C מרקו רוביו%2C נוחת בישראל%2F%2F רויטרס

לפני המראתו לישראל, מסר רוביו כיהנשיא דונלד טראמפ "לא היה מרוצה" מהתקיפה הישראלית בקטאר. עוד ציין, בשיחה עם כתבים, כי "מטרת הנשיא היא לשחרר את כל החטופים החיים והמתים בפעימה אחת, להביס את חמאס, לסיים את המלחמה ולשקם את עזה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...