"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
באיחוד האמירויות זימנו את סגן השגריר הישראלי לשיחת נזיפה
במדינה הערבית יצאו בחריפות נגד התקיפה בקטאר שנועדה לחסל את צמרת חמאס • שרת המדינה לשת"פ בינלאומי: "כל תקיפה על מדינה במפרץ, מהווה תקיפה על מערכת הביטחון המשותפת של המפרץ"
רה"מ נתניהו ונשיא איחוד האמירויות השייח' מוחמד בן זאיד. צילום: אי.אף.פי

באיחוד האמירויות זימנו את סגן השגריר הישראלי לשיחת נזיפה

במדינה הערבית יצאו בחריפות נגד התקיפה בקטאר שנועדה לחסל את צמרת חמאס • שרת המדינה לשת"פ בינלאומי: "כל תקיפה על מדינה במפרץ, מהווה תקיפה על מערכת הביטחון המשותפת של המפרץ"

,עודכן
0השמעה
[object Object]

מתיחות בין אבו דאבי לירושלים: איחוד האמירויות הודיעה היום (שישי) כי זימנה את סגן השגריר הישראלי לשיחת נזיפה בעקבות התקיפה בדוחא ו"ההצהרות התוקפניות נגד קטאר".

שגריר ישראל באמירויות יוסי שלי,

על פי הודעה רשמית, שרת המדינה לשיתוף פעולה בינלאומי, רים בנת איברהים אל-האשמי, זימנה לשיחה את סגן השגריר דוד הורסנדי. במהלך השיחה, השרה הביעה את הגינוי החריף של איחוד האמירויות ל"מתקפה הישראלית הבוטה והפחדנית שפגעה במדינה האחות קטאר", ואת "ההצהרות התוקפניות של ראש הממשלה הישראלי בנימין נתניהו", כך לפי לשון ההודעה.

הבכירה האמירותית הדגישה כי "המתקפה הפזיזה מהווה הפרה בוטה של ריבונות קטאר, פגיעה בחוק הבינלאומי ובאמנת האו"ם, והסלמה בלתי אחראית, שמאיימת על הביטחון והיציבות האזוריים והבינלאומיים".

השרה האמירותית רים אל-האשמי,צילום: רשתות ערביות

במהלך השיחה הדגישה השרה אל-האשמי כי ביטחון ויציבות המדינה האחות קטאר הם חלק בלתי נפרד מהביטחון והיציבות של מדינות מועצת שיתוף הפעולה במפרץ (GCC), וכי כל תקיפה על מדינה במפרץ, מהווה תקיפה על מערכת הביטחון המשותפת של המפרץ".

הבכירה האמירותית הוסיפה כי מדובר ב"המשך הגישה האגרסיבית והפרובוקטיבית, שפוגעת בסיכוי להשיג יציבות, דוחפת את האזור למסלולים מסוכנים מאוד, ומנציחה מציאות שאי אפשר לשתוק או לקבל אותה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו