מקור פלשתיני מסר היום (ראשון) לערוץ הקטארי "אל-ערבי" כי תתקיים פגישה נוספת בקהיר בין בכירים מצרים וקטארים לבכירי חמאס וארגוני טרור פלשתיניים אחרים.
על פי המקור, בפגישה יעלו לדיון "דרכים להפעיל לחץ על ישראל לאור העקשנות של נתניהו לנוכח המאמצים של המתווכים". עוד צוין כי הפגישה תתקיים בהזמנתו ובהשתתפותו של ראש המודיעין המצרי חסן רשאד. בראש משלחת חמאס יעמוד שוב ח'ליל אל-חיה.
בתוך כך, אתמול דווח בעיתון הסעודי "א-שרק אל-אווסט" כי משלחת חמאס בהובלת אל-חיה הודיעה למתווכים על נכונות לעסקה חלקית. לפי מקורות פלשתיניים, הארגון גם חזר בו מההערות שהגיש למתווה העסקה האחרון, לרבות בנושאי שחרור המחבלים והנסיגה ברצועת עזה. מדובר במתווה וויטקוף, שכולל שלב ראשון של 60 יום הפסקת אש, שחרור עשרה חטופים ופריסה מחדש של כוחות צה"ל ברצועה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו