"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
פורום גבורה במכתב לטראמפ: ממש את הבטחתך "לפתוח את שערי הגהנום על חמאס"
לקראת הפגישה הערב בין הנשיא האמריקני לרה"מ נתניהו, שלחו משפחות שכולות דרישה חד-משמעית לתמיכה אמריקנית מלאה בהכרעת ארגון הטרור • "עסקה שתותיר את חמאס על כנו לא תהיה רק כישלון אסטרטגי, אלא פרס נורא לטרור"
פורום גבורה במכתב לטראמפ

פורום גבורה במכתב לטראמפ: ממש את הבטחתך "לפתוח את שערי הגהנום על חמאס"

לקראת הפגישה הערב בין הנשיא האמריקני לרה"מ נתניהו, שלחו משפחות שכולות דרישה חד-משמעית לתמיכה אמריקנית מלאה בהכרעת ארגון הטרור • "עסקה שתותיר את חמאס על כנו לא תהיה רק כישלון אסטרטגי, אלא פרס נורא לטרור"

0השמעה
[object Object]

על רקעביקור נתניהו בבית הלבן:פורום הגבורה שלח היום (שני) מכתב לנשיא ארה"ב טראמפ בבקשה לממש את הבטחתו ולתמוך במיטוט מוחלט של ארגון הטרור חמאס, עד לניצחון המוחלט. "הצוואה שהותירו לנו יקירינו היא אחת: ניצחון מוחלט שיבטיח עתיד בטוח לדורות הבאים".

נתניהו לפני ההמראה לוושינגטון: "אנחנו נחושים להחזיר את כולם ולוודא שעזה לא תהוו יותר איום. אני מחוייב לשתי המשימות" // לעמ

לקראת הפגישה הערב בין נשיא ארה"ב לבין ראש הממשלה נתניהו, שלחו משפחות שכולות מפורום הגבורה מכתב רשמי לנשיא טראמפ בדרישה חד-משמעית לתמיכה אמריקנית מלאה בהכרעת החמאס. במכתבן, מבקשות המשפחות מהנשיא לתמוך במדינת ישראל עד להשגת ניצחון מוחלט ומיטוט שלטון החמאס בעזה. כמו כן מפצירות המשפחות בנשיא לממש את הצהרתו הקודמת, וקוראים לו "לפתוח את שערי הגהנום" על ארגון הטרור הרצחני.

לו"ז נסיעת נתניהו לבית הלבן,צילום: אבי אוחיון/ לע״מ

"בנינו ובנותינו, גיבורי ישראל, נפלו בקרב בעודם מגינים בגופם על ארצנו ועל אזרחיה, וכך הצטרפו לשרשרת הנצח של מגיני העם היהודי", כתבו במכתב. "כאב האובדן נוכח בכל יום ובכל שעה, אך גאוותנו במורשתם היא עצומה. התאחדנו מתוך הבנה כי מותם מצווה עלינו להבטיח שקורבנם לא היה לשווא. הצוואה שהותירו לנו, הכתובה בדמם, היא אחת: ניצחון מוחלט אשר יבטיח עתיד בטוח לדורות הבאים".

"מדינת ישראל התעוררה לסיוט. ארגון הטרור חמאס פרץ את גבולותינו וביצע טבח המוני וברברי שזעזע את העולם. תחושת הביטחון הבסיסית שלנו נופצה לחלוטין. אותו יום, שבו נרצחו למעלה מ-1,400 איש, ייזכר לנצח כיום האפל ביותר לעמנו מאז זוועות השואה". בנוסף, כתבו המשפחות השכולות לנשיא כי "לא מדובר במלחמה מקומית", והוסיפו:ף "זו התנגשות חזיתית בין ציוויליזציות. כאשר חיילינו נלחמים בעזה, הם אינם מגינים רק על בתיהם - הם קו ההגנה הראשון של הציוויליזציה המערבית כולה כנגד גל הברבריות המאיים להטביע את העולם".

"פרס לטרור"

המשפחות ציינו לנשיא את ההצהרה שנשא טראמפ בפברואר האחרון, בה הבטיח כי "שערי הגהנום יפתחו" על חמאס, והפצירו בו לעודד את ישראל לקיימה והזהירו מפני עסקה עם החמאס "למלחמה זו ישנן מטרות השלובות זו בזו: השבת כל חטופינו ומיטוט מוחלט של יכולותיו השלטוניות והצבאיות של חמאס. לא ניתן להפריד בין השתיים. עסקה שתותיר את חמאס על כנו לא תהיה רק כישלון אסטרטגי, אלא פרס נורא לטרור. היא תהפוך את חטיפת האזרחים לאסטרטגיה צבאית יעילה ותיצור תמריץ מעוות לארגוני טרור ברחבי העולם. אנו מבקשים ממך להשתמש בהשפעתך העצומה כדי להבטיח שהצדק ייעשה, ושהרשע הזה יובס לחלוטין".

פעילים של פורום גבורה חוסמים את הכביש המוביל למשרד רה״מ (ארכיון),צילום: אורן בן חקון

בסוף מכתבן ציינו המשפחות את עמידתה של ארה"ב בראש העולם החופשי כשומרת זכויות החירות והמוסר, ואת תמיכתה הרבה בישראל. המשפחות ביקשו מהנשיא להמשיך בכך "אנו רוצים להודות לך על עמידתך הנחרצת כל כך לצד ישראל במלחמה זו נגד הברבריות, ומפצירים בך להמשיך ולעמוד לצד בעלת בריתך הנאמנה, ישראל, בתמיכה בניצחון מכריע על חמאס. הבסתו הבלתי מתפשרת של חמאס חיונית לא רק לביטחונה של ישראל, אלא גם להרתעת אויבי העולם החופשי ברחבי הגלובוס. מי ייתן וקורבנם של גיבורינו, יחד עם מנהיגותך, יהוו את היסוד לשלום אמת – שלום המושג מתוך עוצמה וניצחון מוחלט".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו