סגן השר אלמוג כהן הודיע היום (ראשון) לראש הממשלה בנימין נתניהו על חזרתו לכנסת והתפטרותו מהממשלה.
סגן השר כהן מסר: "הדיפ-סטייט טועה לחשוב שהוא הריבון, שהוא זה שיקבע היכן יוקם שדה התעופה המשלים לנתב”ג. אותם גורמים מקדמים את השדה דווקא בעמק יזרעאל - בניגוד לעמדתו של ראש הממשלה, בניגוד לרצון תושבי העמק, בניגוד להיגיון ולצדק ההיסטורי שמגיע לנגב ולתושביו".
עוד הוסיף: "אני חוזר לכנסת כדי להביא להצבעה בקריאה שנייה ושלישית את הצעת החוק חוצת המפלגות להקמת שדה”ת בנבטים - פרויקט לאומי שיביא עשרות אלפי מקומות תעסוקה ויפריח את הנגב לדורות. כל חבר כנסת - מימין או משמאל - שלא יתמוך בחוק, יידרש לתת דין וחשבון לתושבי הנגב והעמק".
לסיום חתם את דבריו: “אני מודה מקרב לב ליו”ר ועדת הכלכלה, חברי ח”כ דוד ביטן, על קידום החוק והבאתו להצבעה שנייה ושלישית במליאת הכנסת. כפי שסבינו וסבתותינו לא ויתרו על עתידנו והפריחו את שממת הנגב כנגד כל הסיכויים - כך גם אנחנו לא נוותר על עתיד ילדינו. חבורת פקידים מנותקת לא תקבע את עתיד המדינה. הריבון הוא העם ולא הדיפ-סטייט!".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו