"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
גורמים בישראל: איראן מנסה אך מתקשה לשגר טילים עקב בעיות בשרשרת הפיקוד
לדברי הגורמים, חיסולם של מנהיגי המערכת הצבאית האיראנית מקשה על המבצעים בשטח לקבל פקודות סדירות שינחו אותם כיצד לנהוג • במבצע "עם כלביא" בו פתחה ישראל, חוסלה הצמרת של הצבא האיראני האחראית על חיל הטילים • הלילה תתקיים בישראל ישיבת קבינט מצומצמת בה צפויים להשתתף בכירי מערכת הביטחון לצד רה"מ ושרים בכירים
ניסוי בירי טילים באיראן (ארכיון). צילום: אי.אף.פי

גורמים בישראל: איראן מנסה אך מתקשה לשגר טילים עקב בעיות בשרשרת הפיקוד

לדברי הגורמים, חיסולם של מנהיגי המערכת הצבאית האיראנית מקשה על המבצעים בשטח לקבל פקודות סדירות שינחו אותם כיצד לנהוג • במבצע "עם כלביא" בו פתחה ישראל, חוסלה הצמרת של הצבא האיראני האחראית על חיל הטילים • הלילה תתקיים בישראל ישיבת קבינט מצומצמת בה צפויים להשתתף בכירי מערכת הביטחון לצד רה"מ ושרים בכירים

,עודכן
0השמעה
[object Object]

גורמים ישראלים העריכו היום (שישי) כי האיראנים מנסים להוציא לפועל מתקפת טילים על ישראל ללא הצלחה, בין היתר עקב בעיות בשרשרת הפיקוד.

לדברי הגורמים, חיסולם של מנהיגי המערכת הצבאית האיראינית מקשה על המבצעים בשטח לקבל פקודות סדירות שינחו אותם כיצד לנהוג. במבצע "עם כלביא" בו פתחה ישראל חוסלו מפקד חיל האוויר של משמרות המהפכה, אמיר עלי חאג'יזאדה האחראי גם על הטילים, ובכירים נוספים בחיל, בהם מפקד מפקדת הכטב"מים ומפקד מפקדת ההגנה האווירית.

אילוסטרציה של אתר שיגור טילי קרקע-קרקע שהותקף במערב איראן // דובר צה"ל

בנוסף חוסלו: מוחמד בקארי רמטכ"ל הצבא האיראני, חוסיין סלאמי מפקד משמרות המהפכה, רולאם עלי רשיד מפקד המטה המבצעי, עלי שמח'אני יועצו של המנהיג העליון, פרופ' פריידון עבאס מדען גרעין ומהדי טהרנצ'י מדען הגרעין.

הלילה תתקיים בישראל ישיבת קבינט מצומצמת בה צפויים להשתתף בכירי מערכת הביטחון לצד רה"מ ושרים בכירים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו