"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
דיווח ערבי

"הזדמנות שאסור להחמיץ": ההצעה המעודכנת לעסקת חטופים עונה על חלק מדרישות חמאס

על פי המקורות המצריים, בהצעה אין את הרצינות הנדרשת להסכם ארוך טווח והיא נראית יותר כמו "תמרון מדיני" • למרות היעדר הערובות, בקהיר סבורים כי המהלך הנוכחי מהווה "הזדמנות שאסור להחמיץ"

,עודכן
0השמעה
מפגינים בעד עסקת החטופים בתל אביב (ארכיון). צילום: אי.אף.פי

העיתון "אל-אחבאר" דיווח הבוקר (רביעי) מפי מקורות מצריים כי ההצעה המעודכנת לעסקת חטופים, שפרטים נידונים כעת, כוללת שינויים שעונים לחלק מדרישות חמאס. עם זאת, בעיתון הלבנוני הנחשב מקורב לארגון הטרור חיזבאללה דווח כי עדיין חסרות בהצעה ערובות אמיתיות לחיוב ישראל להסכם ארוך טווח או אפילו להסכם זמני.

נתניהו: "יש התקדמות משמעותית בנושא החטופים, מוקדם לתת תקוות" // דוברות רה"מ



על פי המקורות המצריים, בהצעה אין את הרצינות הנדרשת להסכם ארוך טווח והיא נראית יותר כמו "תמרון מדיני". אך למרות היעדר הערובות, בקהיר סבורים כי המהלך הנוכחי מהווה "הזדמנות שאסור להחמיץ", בהתחשב בכך שכל רגיעה, גם אם היא לכמה שעות, יכולה להוות נקודת כניסה לשיח רחב ועמוק יותר.
עסקת החטופים הקודמת,צילום: אי.פי

על רקע דברים אלה, בכירים מצריים ציינו כי "קטאר נתונה כרגע לסוג של לחץ וחשדות דומים לאלה שקהיר התמודדה איתם בשלבים קודמים של המלחמה". עוד דווח בעיתון כי למרות השבריריות של ההצעה הנוכחית, היא זכתה לתמיכה ראשונית של קהיר ושל דוחא, המבוססת על הרצון לנצל כל הזדמנות להשגת הפסקת אש, גם אם אינה כוללת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר